Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

Συνεχίζοντας τις ενέργειες διαβούλευσης για τον σχεδιασμό του νέου Τοπικού Προγράμματος LEADER/CLLD, η ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε., σε συνεργασία με τους Δήμους Αλεξάνδρειας και Η.Π.Νάουσας, διοργανώνει ανοιχτές ημέρες συναντήσεων με το κοινό (Open Days). Οι εκδηλώσεις απευθύνονται στο σύνολο των οικονομικών, κοινωνικών και συλλογικών φορέων της περιοχής (ιδιωτικές επιχειρήσεις, κοινωνικοί φορείς, πολιτιστικοί σύλλογοι, κλπ.) , καθώς και σε κάθε ιδιώτη ενδιαφερόμενο, ώστε αφενός να γνωρίσουν το τι μπορεί να περιλαμβάνει το νέο Πρόγραμμα LEADER, και αφετέρου να εκφράσουν τις δικές τους απόψεις και ενδιαφέροντα, διαμορφώνοντας έτσι ουσιαστικά τον σχεδιασμό.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν:

·         Για την Αλεξάνδρεια, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλεξάνδρειας, την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, από τις 11:00 έως τις 14:00.

·         Για τη Νάουσα, στην αίθουσα της ΒΕΤΛΑΝΣ, την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, από τις 10:30 έως τις 13:30.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, και δεν απαιτείται ο εκ των προτέρων καθορισμός συνάντησης. Ζητείται η συμμετοχή όλων:

Þ     Για να σχεδιάσουμε μαζί το νέο Τοπικό Πρόγραμμα LEADER.

Þ     Για να επιλέξουμε από κοινού εκείνες τις κατηγορίες δράσεων που ανταποκρίνονται στα δικά σας ενδιαφέροντα και στις δικές σας επενδυτικές ανησυχίες.

Δώστε δύναμη στον λόγο και στην άποψη σας, διαμορφώνοντας εσείς το νέο Πρόγραμμα LEADER/CLLD, μέσα από την συμμετοχή σας!!

 

 

Ο Πρόεδρος της ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε.

 

Τεληγιαννίδης Θεόφιλος

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ