Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

Συλλήψεις δύο ατόμων για κλοπές σε Πιερία και Πέλλα

Στο πλαίσιο στοχευμένων περιπολιών και δράσεων για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, συνελήφθησαν χθες (12 Ιανουαρίου 2023) δύο άτομα, σε ξεχωριστές περιπτώσεις, για κλοπές σε περιοχές της Πιερίας και της Πέλλας.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, με την συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ημεδαπός άνδρας, καθώς προχθές (11 Ιανουαρίου) τα ξημερώματα σε περιοχή της Πιερίας, παραβίασε παράπηγμα ημεδαπού και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 12.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.

Επίσης διαπιστώθηκε ότι το βράδυ της 10ης Ιανουαρίου 2023, παραβίασε κατάστημα σε περιοχή της Πιερίας και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ και διάφορα προϊόντα.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο όπως εξακριβώθηκε, αφαίρεσε το προηγούμενο διάστημα από όχημα ημεδαπού στην Πιερία.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη χθες το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμωπίας, ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα τα ξημερώματα στην ίδια περιοχή, παραβίασε ψυγείο καταστήματος, από όπου αφαίρεσε προϊόντα, ενώ από σταθμευμένο όχημα, αφαίρεσε δίπλωμα οδήγησης ημεδαπού και ένα μικρό μαχαίρι, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι παραβίασε οικία ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να αφαιρέσει οτιδήποτε.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ