Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

Δωρεάν δράση πλήρους μαστολογικού ελέγχου
Το μήνυμα της πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού προωθείται κάθε Οκτώβρη του έτους, με δράσεις οι οποίες έχουν στόχο να ευαισθητοποιήσουν όλες οι γυναίκες απέναντι στο μεγαλύτερο εχθρό της γυναικείας φύσης  και να φροντίσουν το πιο πολύτιμο δώρο, την υγεία.
Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας – Υγείας – Εθελοντισμού , το ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ  και το ΚΑΠΑ του Δήμου Βέροιας σε συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια Υγείας της ΠΚΜ  και το Γυναικείο Φιλανθρωπικό Σωματείο «ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ», διοργανώνει δωρεάν δράση πλήρους μαστολογικού ελέγχου σε γυναίκες ανασφάλιστες με περιορισμένους οικονομικούς πόρους.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021 τις ώρες 11:00 με 18:00 στο Κεντρικό ΚΑΠΗ Δήμου Βέροιας (Αριστοτέλους 3) . 

Επισημαίνεται ότι λόγω των μέτρων προστασίας από τον COVID – 19 η προσέλευση των γυναικών προς εξέταση θα γίνει αποκλειστικά με ραντεβού. 

Οι ενδιαφερόμενες έχουν ειδοποιηθεί τηλεφωνικά. Κατά την προσέλευση τους θα πρέπει να έχουν μαζί τους το ΑΜΚΑ τους σε έντυπη μορφή, Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας  και RAPID TEST έως και 48 ώρες πριν.  

Η Αντιδήμαρχος
Κοινωνικής  Προστασίας – Υγείας – Εθελοντισμού

Γεωργία Μπατσαρά  

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ