Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών    
Συνελήφθη χθες (19 Οκτωβρίου 2021) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Εμμανουήλ Παππά, ένας αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε σήμα των αστυνομικών για έλεγχο, δεν σταμάτησε το όχημα που οδηγούσε και ανέπτυξε ταχύτητα προσπαθώντας να διαφύγει, ενώ στη συνέχεια εγκατέλειψε το όχημα, όμως ακινητοποιήθηκε άμεσα από τους αστυνομικούς. Όπως διαπιστώθηκε, με το όχημα μετέφερε 6 αλλοδαπούς, με σκοπό την παράνομη προώθησή τους στο εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής. Οι παραπάνω αλλοδαποί στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων και είχαν εισέλθει στη χώρα το προηγούμενο διάστημα από μη νομοθετημένο σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου. Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε, ενώ σχηματίσθηκε δικογραφία και σε βάρος του αλλοδαπού ιδιοκτήτη του οχήματος.
Εξιχνιάσεις κλοπών    ·    
Από το Αστυνομικό Τμήμα Κασσάνδρας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο αλλοδαπών ανδρών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Σεπτέμβριο του 2021, μπήκαν σε κατάστημα σε περιοχή της Χαλκιδικής παριστάνοντας τους πελάτες και αφαίρεσαν αλκοολούχα ποτά συνολικής αξίας 490 ευρώ.·    Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Μάρτιο του 2020, παραβίασε οικία σε περιοχή της Πιερίας και αφαίρεσε κοσμήματα αξίας 2.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας.
Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση     
Συνελήφθη χθες (19 Οκτωβρίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Έδεσσας, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 5 ετών, για διακεκριμένες κλοπές.
Σύλληψη για καλλιέργεια κάνναβης     
Συνελήφθη χθες (19 Οκτωβρίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 220 εκατοστών, τα οποία καλλιεργούσε στον κήπο του σπιτιού του, καθώς και αποξηραμένα φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 33,4 γραμμαρίων.
Τροχαίο δυστύχημα    
Χθες (19 Οκτωβρίου 2021) και ώρα 23.10 περίπου, εντός της τοπικής κοινότητας του Προμαχώνα Σερρών, δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 55χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 55χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σιδηροκάστρου.
    
 

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ