Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Στο διαδίκτυο «ανέβηκε» σήμερα, Πέμπτη 10 Απριλίου, η ιστοσελίδα του υποψήφιου δημάρχου Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη, ο οποίος θέλει να πυκνώσει, και με αυτόν τον τρόπο, την επαφή και την επικοινωνία του με κάθε κάτοικο του Δήμου Βέροιας που νοιάζεται για τα κοινά. Η ιστοσελίδα λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση   www.drasi-gnosi.gr


«Ο πρώτος λόγος για τα δημοτικά θέματα ανήκει στους δημότες», δήλωσε ο Κ. Βοργιαζίδης. «Ο συνδυασμός “Δράση με Γνώση” κάνει πράξη το αξίωμα αυτό και με την ιστοσελίδα του, ανοίγοντας δημιουργικό διάλογο με τους πολίτες που επιθυμούν να καταθέσουν ιδέες και προτάσεις για τη βελτίωση της ζωής στον Δήμο Βέροιας. Έναν τόπο που έχει μέλλον γιατί είναι ευλογημένος με όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα -πλούσια φύση, άφθονα νερά, εύφορη γη και λαμπρό πολιτισμό-, για τα οποία επίσης θα χαρούμε να φιλοξενήσουμε κείμενα συμπολιτών μας».

Οι επισκέπτες του ιστότοπου θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για όλες τις δραστηριότητες του Κ. Βοργιαζίδη και του Συνδυασμού του στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Παράλληλα, θα μπορούν να διαβάζουν συνεντεύξεις που ο ίδιος έχει δώσει στα ΜΜΕ, όπως επίσης και απόψεις που καταθέτουν οι υποψήφιοι του Συνδυασμού του.

Εκτός από τον Κ. Βοργιαζίδη, οι επισκέπτες του ιστότοπου θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα και όλους τους υποψήφιους του Συνδυασμού του, μέσα από τα βιογραφικά και τις φωτογραφίες τους. Με τον τρόπο αυτό ο υπ. δήμαρχος Βέροιας θέλει να καταδείξει την ομοψυχία που διαπνέει την ομάδα του, την οποία συγκρότησε επιλέγοντας υποψηφίους που διακρίνονται σε ανθρώπινο και επαγγελματικό επίπεδο, προκειμένου ο Δήμος Βέροιας να ανακτήσει την παλιά δυναμική και ανάπτυξή του.


ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ