Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν την Δώρα Μπαλτατζίδου οι πολίτες του διευρυμένου Δ. Βέροιας, στην κεντρική ομιλία της χθες το βράδυ τη (Δευτέρα 30-4-2012) στο καφέ ΕΛΙΑ.

«Σας καλωσορίζω στην σημερινή μας συνάντηση και σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου για την παρουσία σας, μου δίνετε δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσω. Είμουν, είμαι και θα είμαι η Δώρα που ξέρετε, σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία παλεύουμε όλοι μαζί για την επιβίωση.
Δέστε μου την δύναμη να αγωνιστώ, για την επιβίωση της πατρίδας για μια Ελλάδα αυτόνομη, με πολίτες να ευημερούν.
Όλα αυτά τα χρόνια είμουν κοντά σας, στην πρώτη γραμμή των αγώνων, δε σταμάτησα να δίνω το παρόν, δε σταμάτησα να αγωνιώ και να αγωνίζομαι για τα δίκαια αιτήματά σας.
 
Σήμερα όμως κρίνεται η καθαρότητα του πολιτικού, μπορώ να σας κοιτάξω στα μάτια και να εγγυηθώ ότι θα κάνω τα πάντα για την αποκατάσταση της ευημερίας του τόπου. Θα δουλεύω όπως και στην καθημερινότητα μου,  σα να πρόκειται για το σπίτι μου, γιατί η Ελλάδα είναι το σπίτι μου, με συνέπεια, υπευθυνότητα και σταθερότητα.
Δεν κρύφτηκα, δεν εξυπηρέτησα σκοπιμότητες. Έδωσα το παρόν σε συνεχόμενες εκλογικές μάχες με μοναδικό γνώμονα να υπηρετήσω εσάς και το συμφέρον του τόπου.
Για το λόγο αυτό ζητάω τη στήριξή σας στις εκλογές 6 Μαϊου την οποία υπόσχομαι πως θα τιμήσω με ανιδιοτέλεια, αλήθεια και ακεραιότητα, δουλεύοντας σκληρά όπως σε ολόκληρη την διαδρομή μας.»

Μ’ αυτά τα λόγια ξεκίνησε την ομιλίας η Δώρα Μπαλτατζίδου, ανέπτυξε τις θέσεις του κινήματος για τις θεμελιώδες προϋποθέσεις της ανάπτυξης για το ολοκληρωμένο σχέδιο εξόδου από το μνημόνιο:

Σταδιακή και ασφαλή αποδέσμευση σε τρία χρόνια.

Η σημασία της τρίτης χρονιάς  και οι δεσμεύσεις μας:

-        όχι νέοι φόροι – σταδιακή αφαίρεση εκτάκτων φόρων, εισφορών και τελών.
-        Δεν θα θιγούν χαμηλόμισθοι και χαμηλοσυνταξιούχοι
-        Όχι οριζόντιες περικοπές μισθών και συντάξεων.
-        Θα δώσουμε έμφαση στις διαρθωτικές αλλαγές για ένα μικρότερο και λιγότερο δαπανηρό κράτος, φιλικότερο προς τον πολίτη.
-        Θα προβούμε στο άνοιγμα των επαγγελμάτων των αγορών, για ελεύθερη πρόσβαση όλων στην οικονομική και παραγωγική δραστηριότητα.
-        Και τέλος θα προβούμε στην ολοκληρωμένη επισκόπηση δαπανών.

Και επιγραμματικά ανέφερε ορισμένες σκέψεις για την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων που έχει ο ευλογημένος τόπος μας η Ημαθία και ιδιαίτερα η πρωτεύουσα της η ΒΕΡΟΙΑ.

-        Η πολιτιστική και τουριστική προβολή της δικής μας Βεργίνας
-        Ο ορεινός όγκος του Βερμίου με την Π. Σουμελά, το χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου, αποτελούν τεράστια πλεονεκτήματα ανάπτυξης της Βιολογικής κτηνοτροφίας.
-        Η αναβάθμιση του Νοσοκομείου
-        Η ολοκλήρωση του Δικαστικού Μεγάρου και η Περιφερειακή αγορά της Κουλούρας.

Κλείνοντας τοποθετήθηκε για την αυτοδιοικητική της πορεία του πολιτισμού, της ισότητας των φύλων, τόνισε τους αγώνες της για τον ποντιακό Ελληνισμό και αναφέρθηκε στα πεπραγμένα του Δ.Σ του Νοσοκομείου Βέροιας και στη στήριξη που παρείχε στις δομές Πρόνοιας.


ΤΕΛΟΣ ζήτησε από τον κόσμο να πάει να ψηφίσει,  να πάει να ψηφίσει με νηφαλιότητα και λογική, γιατί το διακύβευα είναι: Ποια κυβέρνηση, Ποια κατεύθυνση και με ποιους.

Κλείνοντας είπε:

Ζητώ την εμπιστοσύνη σας, αυτή που δεν έχω προδώσει έως σήμερα και έχω υπηρετήσει με όλες μου τις δυνάμεις.

Εμπρός λοιπόν!!! Ας ξεκινήσουμε όλοι μαζί αυτή την προσπάθεια, εμπιστεύομαι την κρίση σας και ξέρω ότι θα πράξετε το σωστό

Εμπρός λοιπόν πάμε όλοι μαζί να κάνουμε πράξη την Αυτοδύναμη Ελλάδα!!!

Σας ευχαριστώ πολύ!

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ