Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Από τον Διαβατό, τον τόπο καταγωγής του πατέρα του, του αείμνηστου χειρουργού Χαράλαμπου Βοργιαζίδη, ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης 27 Σεπτεμβρίου, τον κύκλο περιοδειών του στα χωριά του Δήμου Βέροιας ο υποψήφιος Δήμαρχος και Επικεφαλής του συνδυασμού «Δράση με Γνώση», Κώστας Βοργιαζίδης.

Συνοδευόμενος από υποψήφιους της παράταξης, ο κ. Βοργιαζίδης έγινε δεκτός από πλήθος κόσμου. Ανέπτυξε του βασικούς άξονες του προγράμματος της Δημοτικής παράταξης «Δράση με Γνώση» και τις ενέργειες των τελευταίων ετών όπου παρουσιάζονται άκρως θετικά αποτελέσματα για τον δήμο με:

·         Αύξηση προϋπολογισμού άνω του 50% σε μία μόλις τετραετία

·         Υλοποίηση έργωνάνωτων 70.000.000 €

·         Υλοποίηση έργων με ίδιους πόρους τουλάχιστον 15.000.000 €

·         Τετραπλασιασμό τωνέργων υποδομής

·         Δραστική μείωση των δανειακών υποχρεώσεων του δήμου

Σε έναν ανοιχτό διάλογο μεταξύ του Κώστα Βοργιαζίδη και των δημοτών, ο υποψ. Δήμαρχος αναφέρθηκε στον πρωτογενή τομέα, το σημαντικότερο κεφάλαιο για την οικονομία της Βέροιας.

«Η προσπάθεια στήριξης της αγροτικής οικονομίας βασίζεται σε ένα ολοκληρωμένο και στοχευμένο σχέδιο για τη γεωργική και κτηνοτροφική ανάπτυξη. Σχεδιάσαμε, δρομολογήσαμε και υλοποιήσαμε σειρά έργων ύψους 4,9 εκατ. ευρώ για έργα αγροτικής οδοποιίας και αρδευτικά δίκτυα. Μεταξύ των έργων για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής είναι η ολοκλήρωση του Αποχετευτικού δικτύου Διαβατού» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Επικεφαλής του συνδυασμού «Δράση με Γνώση».


Η περιοδεία ξεκίνησε νωρίτερα με συναντήσεις του Κώστα Βοργιαζίδη με κατοίκους της Μέσης. Ο ίδιος ανέπτυξε τις προγραμματικές θέσεις και τους στόχους της επόμενη πενταετίας για την «Ισχυρή Αγροτική και Κτηνοτροφική Ανάπτυξη» και τα έργα στήριξης του αγροτικού κόσμου σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Βέροιας.

Απαντώντας σε όσους μιλούν για εγκατάλειψη της υπαίθρου, ο Κώστας Βοργιαζίδης υπογράμμισε την υλοποίηση κορυφαίας σημασίας έργων και πρωτοβουλιών συνολικού προϋπολογισμού 4,9 εκατ. ευρώ για έργα αγροτικής οδοποιίας και αρδευτικά δίκτυα, μεταξύ αυτών και του Αρδευτικού δικτύου Μέσης.

«Σήμερα χρησιμοποιούμε τα χρηματοδοτικά εργαλεία για να κάνουμε πράξη έργα με τοπικό αποτύπωμα που εκσυγχρονίζουν το αρδευτικό δίκτυο βελτιώνοντας τη λειτουργία του. Πρόκειται για έργα κορυφαίας σημασίας για τον Δήμο μας, ο οποίος επενδύει στον πρωτογενή τομέα» σημείωσε ο επικεφαλής της παράταξης «Δράση με Γνώση», Κώστας Βοργιαζίδης.

Επόμενος σταθμός της πρώτης περιοδείας του υποψήφιου Δημάρχου ήταν η Κουλούρα. Ο Κώστας Βοργιαζίδης ευχαρίστησε τους κατοίκους για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπό του. Οι προτάσεις της Δημοτικής παράταξης «Δράση με Γνώση» αφορούν έργα ύψιστης περιβαλλοντικής και αναπτυξιακής σημασίας και έχουν τη σφραγίδα του συνδυασμού με επικεφαλής τον Κώστα Βοργιαζίδη. Ο ίδιος ανακοίνωσε την υπογραφή της σύμβασης για την αποχέτευση Κουλούρας τον επόμενο μήνα.

Οι εποικοδομητικές συναντήσεις με τον απλό κόσμο της υπαίθρου θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες. Αυτές αποτελούν το επιστέγασμα της ισχυρής σχέσης που έχει αναπτυχθεί όλα αυτά τα χρόνια, με παραγωγή έργου στην πράξη και σχεδιασμό για το μέλλον του τόπου.

 

#συνεχίζουμε_ακόμα_πιο_ψηλά

#ΔΡΑΣΗ_ΜΕ_ΓΝΩΣΗ

#ΒΟΡΓΙΑΖΙΔΗΣ_ΚΩΣΤΑΣ

 

 


ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ