Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Νερού είναι αφιερωμένη σε όλους εμάς.   

Στη δύναμη που έχει ο καθένας μας να αλλάξει τον κόσμο, είτε σε συλλογικό αλλά, το σημαντικότερο, σε ατομικό επίπεδο. Αλλάζοντας συνήθειες στο ντρόπο που χρησιμοποιούμε, καταναλώνουμε και διαχειριζόμαστε το νερό, συμβάλλουμε σε ένα βιώσιμο μέλλον για όλους. Όσο μικρή κι αν θεωρούμε πως είναι η δράση μας, όλες οι δράσεις αθροιστικά μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Ταφυσικάμεταλλικάνερά ΔΙΟΣκαιΣΕΛΙτηςεταιρείαςΣ. ΜεντεκίδηςΑ.Ε. χαιρετίζουν τη φετινή παγκόσμια ημέρακαι προτρέπουν όλους μαςνααναλάβουμετορόλομας στην προστασία του νερού. Να γίνουμε εμείς ηαλλαγή,με τιςεπιλογέςμας.

Στην κατεύθυνση αυτή, η εταιρία Σ. Μεντεκίδης Α.Ε. έχει δεσμευτεί με συγκεκριμένες δράσεις που διασφαλίζουν την ορθή διαχείριση των υδάτινων πόρων.

Το ΔΙΟΣ καιτοΣΕΛΙ παράγονται με τα πιο αυστηρά μέτρα προστασίας του υδροφόρου ορίζοντα, ενώ περιμετρικά των πηγών τους έχουν οριστεί ειδικές ζώνες προστασίας.Επιπλέον, η πλήρως αυτοματοποιημένη άντλησή τους έχει ως αποτέλεσμα η εμφιάλωση να πραγματοποιείται χωρίς απώλειες νερού. Το οργανωμένο σύστημα ανακύκλωσης που ακολουθεί εντός των εγκαταστάσεών της, αλλά και η ενεργή στήριξη σε πρωτοβουλίες και δράσεις όπως δενδροφυτεύσεις, καθαρισμός παραλιών, κ.ά., αποδεικνύει έμπρακτα την προτεραιότητα που δίνει η εταιρία στην προστασία της φύσης.

Τα φυσικά μεταλλικά νερά ΔΙΟΣ και ΣΕΛΙ, τα οποία κυκλοφορούν σε 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες, καλούν όλους μας να πούμε το μεγάλο όχι στη σπατάλη και στη ρύπανση και το μεγάλο ναι στην προστασία του νερού και του περιβάλλοντος, και να την κάνουμε πράξη στην καθημερινότητά μας. Ας αρχίσουμε από σήμερα. Είναι δυνατό να γίνουμε εμείς η αλλαγή.


ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ