Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Ο Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Ψηφιακής Πολιτικής και Καινοτομίας, ανήκει στη νέα γενιά επιστημόνων και πολιτικών. Εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος το 2019, με τον Συνδυασμό «Δράση με Γνώση» του Δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη και Πολιτικός Επιστήμονας ο ίδιος, πιστεύει ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση προσφέρεται για συμπράξεις ανάμεσα σε ενεργούς και ικανούς πολίτες και αποτελεί πεδίο άσκησης πολιτικής, στο οποίο δε χωράνε οι κομματικές εξαρτήσεις. 

 

Η επίσημη ανακοίνωση της νέας υποψηφιότητας του Καλλίστρατου Γρηγοριάδη έχει ως εξής:

 

«Το 2019, είχα την τιμή, με τη στήριξή σας, να εκλεγώ δημοτικός σύμβουλος της Βέροιας και να ξεκινήσω να υπηρετώ με όλες τις δυνάμεις μου στην αυτοδιοίκηση του τόπου μας.

 

Ένα χρόνο περίπου αργότερα, ο Δήμαρχος, Κώστας Βοργιαζίδης, μού εμπιστεύθηκε την Αντιδημαρχία Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Ψηφιακής Πολιτικής και Καινοτομίας.

 

Μέσα σε λιγότερο από δύο έτη, πετύχαμε τόσα πολλά, σε αυτό τον τομέα, που ο Δήμος Βέροιας κατέκτησε την 9η θέση ανάμεσα στους δήμους της χώρας, που παρέχουν υψηλού επιπέδου ψηφιοποιημένες υπηρεσίες.

 

Είμαι πολύ υπερήφανος για αυτό το αποτέλεσμα και δεν είμαι μόνος. Μαζί μου, είναι όλοι οι φίλοι και συνεργάτες από κάθε υπηρεσία του δήμου, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, χωρίς ιδεοληψίες και κομματικά βαρίδια. Είναι συμπολίτες και συνάνθρωποι, που με τις ιδέες, τις απαιτήσεις και την αγάπη τους για τον τόπο μας με κινητοποίησαν ακόμα περισσότερο, ώστε η μετάβαση του δήμου στην ψηφιακή εποχή, να γίνει γρήγορα και σωστά. Είναι οι υπηρεσίες και τα θεσμικά όργανα της δημοτικής αρχής, που υπηρετούν τους δημότες και τις δημότισσες της Βέροιας με περισσότερη διαφάνεια και λογοδοσία, όπως ονειρευόμασταν και είχαμε υποσχεθεί.

 

Η δουλειά μας αποδίδει, η Βέροια προχωράει, δεν υπάρχει εφησυχασμός. Όσο η ζωή εξελίσσεται, θα υπάρχουν πάντα, πολλά να γίνουν. Κι εγώ ανήκω στη γενιά και στους ανθρώπους, που μάθαμε να συμβαδίζουμε με τις εξελίξεις, να μη φοβόμαστε να αναμετρηθούμε με τις κρίσεις και να αναλαμβάνουμε δράση.

 

Στις 8 Οκτωβρίου, που θα διεξαχθούν οι Αυτοδιοικητικές Εκλογές του 2023, θα είμαι και πάλι, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για τον Δήμο Βέροιας με τον Συνδυασμό «Δράση με Γνώση» του Δημάρχου Κώστα Βοργιαζίδη.

 

Με μοναδικό όραμα την αγαπημένη μας Βέροια. Πάντα, ανεξάρτητα και υπερκομματικά, γιατί η τοπική αυτοδιοίκηση είναι κατεξοχήν πεδίο αναζήτησης κοινών δρόμων και συνεργασίας. Πάντα, με γνώση, γιατί η εμπειρία των λειτουργών μιας πόλης είναι δημόσιος πλούτος και συλλογικό αγαθό. Πάντα, νηφάλια, καθαρά, κοιτάζοντας στα μάτια κάθε συμπολίτη μου – δεν ξέρω άλλον τρόπο να ζει και να προοδεύει κανείς.

 

Με αυτό το πνεύμα μπαίνω στην αναμέτρηση που ξεκινάει, δεσμεύομαι απέναντί σας και ελπίζω στη στήριξη σας

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ