Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Βέροιας, κ. Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη, πραγματοποίησε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Πωλητών Λαϊκών Αγορών Ν. Ημαθίας, μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 5 Δεκεμβρίου 2022.

Ο πρόεδρος κ. Δημήτριος Σαμαράς, η αντιπρόεδρος, κα Κυριακή Μπεκιάρη, η γενική γραμματέας, κα Μαρία Τριανταφύλλου, η ταμίας, κα Έλενα Μπαλαμπάν και το μέλος του σωματείου, κα Φανή Κεπίση ενημέρωσαν τον Δήμαρχο για μία σειρά θεμάτων που αφορούν στη νομιμότητα λειτουργίαςτωνλαϊκών αγορών της Βέροιας (Βέροια, Μακροχώρι, Αγ. Γεώργιος) μετά και τη γραμμοχάραξη, κατά την οποία έγινε απόδοση οριοθετημένων και αριθμημένων θέσεων. Επίσης ενημέρωσαν για τα ζητήματα ωραρίου και καθαριότητας, για τα οποία, όπως σημείωσε το προεδρείο του Σωματείου Λαϊκών Αγορών, ο Δήμος Βέροιας στέκεται αρωγός.

Τα μέλη ευχαρίστησαν τόσο τον Δήμαρχο Βέροιας, όσο και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών, κ. Στέλιο Ασλάνογλου, για τη συνεργασία τους προκειμένου να διασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία των λαϊκών αγορών του Δήμου Βέροιας.


ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ