Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. σε συνεργασία με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Βέροιας διοργανώνουν την Δευτέρα 23 Μάϊου 2022 και ώρα 19:00-21:00 εργαστήριο νομικής πληροφόρησης, με θέμα «Τα εργασιακά δικαιώματα υπό το πρίσμα του Ν. 4808/2021».

Το εργαστήριο απευθύνεται σε εργαζόμενους και θα πραγματοποιηθεί στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Βέροιας (Ελευθερίας 10, Βέροια).

Στόχος του εργαστηρίου είναι η έγκυρη πληροφόρηση των ενδιαφερομένων από εξειδικευμένους νομικούς συνεργάτες του ΙΝ.Ε./Γ.Σ.Ε.Ε., αναφορικά με θέματα εργατικού δικαίου, όπως έχουν διαμορφωθεί με βάση τις πρόσφατες νομοθετικές ρυθμίσεις.

Επισημαίνεται ότι για την υλοποίηση του εργαστηρίου θα τηρηθούν όλα τα αναγκαία μέτρα υγιεινής και αποφυγής διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 (τήρηση αναγκαίων αποστάσεων, υποχρεωτική χρήση μάσκας από όλους, διάθεση αντισηπτικών υγρών κλπ.)

Η συμμετοχή στο εργαστήριο είναι δωρεάν.

Η παρούσα πρωτοβουλία οργανώνεται στο πλαίσιο της Πράξης «Εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων & Ανέργων», με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5000945.
ΕΣΠΑ - & Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση& https://empedu.gov.gr
Facebook: https://www.facebook.com/edulll/
Twitter:  https://twitter.com/e_ekpaideusi
LinkedIn : https://www.linkedin.com/company/nsrf-human-resources-development-education-and-lifelong-learning/

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ