Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022

 Εξιχνίαση κλοπών     

Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το απόγευμα της 12ης Μαρτίου 2022 σε περιοχή της Ημαθίας, παραβίασαν δύο οικίες ημεδαπών, από όπου αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας 2.100 ευρώ και τραπεζική κάρτα, με την οποία πραγματοποίησαν αναλήψεις χρηματικού ποσού 1.600 ευρώ. Επιπλέον, κατασχέθηκε ένα όχημα που χρησιμοποιούσαν για την διάπραξη των κλοπών.

Τροχαία δυστυχήματα    

 Σήμερα (25 Μαρτίου 2022) και ώρα περίπου 06.10, στο 31ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε προστατευτικά κιγκλιδώματα και ανετράπη σε παρακείμενο αγροτεμάχιο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 25χρονου οδηγού του οχήματος. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου.·   

Σήμερα (25 Μαρτίου 2022) και ώρα περίπου 01.30, στην πόλη του Κιλκίς, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 25χρονου οδηγού του οχήματος. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς.
   

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ