Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Χωρίς προβλήματα και με ικανοποιητική την προσέλευση των δημοτών ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της 16 ης Νοεμβρίου 2021 οι εμβολιασμοί κατά της Covid-19 από την Κινητή Μονάδα του ΕΟΔΥ, σε κοινότητες της Δ.Ε. Μακεδονίδος του Δήμου Βέροιας.

Από τους 220 δημότες των Ριζωμάτων, της Σφηκιάς, του Πολυδενδρίου και του Δάσκιου που εκδήλωσαν ενδιαφέρον, εμβολιάστηκαν 173 άτομα (για τους λοιπούς η διαδικτυακή πύλη www.gov.gr δεν επέτρεπε την εισαγωγή στο σύστημα εφόσον δεν παρήλθε το προβλεπόμενο διάστημα από τον δεύτερο εμβολιασμό). 

Από το σύνολο των εμβολιασθέντων (173), οι 22 έλαβαν την πρώτη δόση του εμβολίου κατά της Covid-19 και οι υπόλοιποι την τρίτη, αναμνηστική, δόση.

Η διαδικασία των εμβολιασμών ξεκίνησε από το Αγροτικό Ιατρείο Ριζωμάτων, στο όποιο βρέθηκαν ο Αναπληρωτής Δημάρχου Βέροιας, κ. Βασίλης Παπαδόπουλος και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Εθελοντισμού, κ. Γεωργία Μπατσαρά και συνεχίστηκε στο Αγροτικό Ιατρείο Σφηκιάς. Καθ΄ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας παρών ήταν ο δημοτικός σύμβουλος και ιατρός, κ. Κώστας Ρίζος.

Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί πρωτοβουλία του Δήμου Βέροιας, της 3 ης ΥΠΕ και του Κέντρου Υγείας Βέροιας στο πλαίσιο του Εθνικού Προγράμματος Εμβολιασμού στην ύπαιθρο, ενώ ανάλογες ενέργειες αναμένεται να ακολουθήσουν και το επόμενο διάστημα.


ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ