Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Στη διαχείριση 171 αδέσποτων ζώων συντροφιάς προχώρησε από τις 7 έως τις 15 Νοεμβρίου ο Δήμος Βέροιας, στο πλαίσιο του προγράμματος εθελοντικών στειρώσεων στο Δημοτικό Κτηνιατρείο σε συνεργασία με την Γερμανική φιλοζωική οργάνωση Tierinsel Umut Evi e.V., την Εθελόντρια Γερμανίδα Κτηνίατρο Dr.MELANIE–ELISABETH STEHLE, τον επιστημονικά υπεύθυνο Δημοτικό Κτηνίατρο, υπηρεσιακά στελέχη της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης και τα συνεργαζόμενα φιλοζωικά σωματεία «Σύλλογος Ζωόφιλων ΖΩ.Η» και «Κιβωτός Ελπίδα».

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε εμβολιασμός, τσιπάρισμα και στείρωση σε 99 σκυλιά και 72 γάτες με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής τους και τη μείωση της επιθετικότητάς τους.

Ο Δήμος Βέροιας θα ήθελε να ευχαριστήσει τις φιλοζωϊκές οργανώσεις και τους εθελοντές φιλόζωους πολίτες που βοήθησαν στην υλοποίηση του προγράμματος,όπως επίσης και τις παρακάτω επιχειρήσεις που συνέβαλαν με τις προσφορές τους: Α.Σ Venus, Α.Σ Μέσης, Α.Σ «Νέος Αλιάκμων», Α.Σ Βερόη, ΑΣΠΙΣ Α.Ε., Αλεξάντερ Α.Ε., Mr Tony (Donuts), Αφοί Β. Μεϊμαρίδη Ο.Ε. , Μανιτάρι, ΚΟΡΜΟΣ Ο.Ε. και Κοτόπουλα Light Μελικιώτης.

Ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης

Τσιφλίδης Ηλίας

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

Maxi Shop Veria - σελίδα στο Facebook

Perrotis College

Perrotis College
Αμερικανική Γεωργική Σχολή

ΡΑΔΙΟ ΗΜΑΘΙΑ 97,3

ΙΕΚ της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής

ΙΕΚ  της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής
Αμερικανική Γεωργική Σχολή

ΚΕΕΛΠΝΟ - Εποχική Γρίπη

ΚΕΕΛΠΝΟ - Εποχική Γρίπη

Τιμές που φέρνουν χαμόγελα..

ΕΙΔΗΣΕΙΣ - idisi.gr -

όλοι μαζί μπορούμε...

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

cuka