Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Σύλληψη για παράβαση του τελωνειακού κώδικα   Συνελήφθη χθες (2 Νοεμβρίου 2021) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα χώρου στάθμευσης που χρησιμοποιούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.000 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί και δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Εξιχνίαση κλοπής    Από το Αστυνομικό Τμήμα Σιδηροκάστρου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα και δύο ημεδαπών γυναικών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, πρωινές ώρες της 25ης Οκτωβρίου 2021, παραβίασαν δύο οικίες σε περιοχή των Σερρών, από όπου αφαίρεσαν συνολικό χρηματικό ποσό 1.545 ευρώ και φαρμακευτικά σκευάσματα.

Εξιχνίαση απάτης    Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, την 20η Οκτωβρίου 2021, με το πρόσχημα πώλησης οχήματος μέσω αγγελίας σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, έπεισε ημεδαπό άνδρα στην Πιερία, να καταθέσει σε τραπεζικό του λογαριασμό το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.

Σύλληψη για ναρκωτικά    Συνελήφθη χθες (2 Νοεμβρίου 2021) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε κτήμα του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 7 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 523 γραμμαρίων και ένα δενδρύλλιο κάνναβης που καλλιεργούσε στο έδαφος.

Συλλήψεις για κλοπή    Συνελήφθησαν χθες (2 Νοεμβρίου 2021) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, τρεις ημεδαποί άνδρες, καθώς κατελήφθησαν σε εγκαταστάσεις μη λειτουργικής επιχείρησης, να έχουν αφαιρέσει μεταλλικά αντικείμενα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν.

Τροχαίο δυστύχημα    Χθες (2 Νοεμβρίου 2021) και ώρα περίπου 14.40, στο 35ο χιλιόμετρο του Κάθετου Άξονα της Εγνατίας Οδού Λαγκαδά - Προμαχώνα, Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε 61χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε διαχωριστικό στηθαίο και σε μεταλλικά κιγκλιδώματα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 61χρονου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ