Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2021

Στην υπογραφή της σύμβασης για την «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΒΕΡΓΙΝΑΣ» που αποτελεί τμήμα του έργου «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΒΕΡΓΙΝΑΣ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ» προϋπολογισμού 9,5 εκατ. ευρώ προχώρησε ο Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, παρουσία του προέδρου της ΔΕΥΑΒ, κ. Στέργιου Διαμάντη, του προέδρου της Κοινότητας Βεργίνας κ. Αντώνιου Ζησιόπουλου, του προέδρου της Κοινότητας Παλατιτσίων κ. Αθανάσιου Τσαπράνη, μαζί με την ανάδοχο εταιρεία ΤΑΛΩΣ Α.Ε.
Το συνολικό μήκος των αγωγών των εσωτερικών δικτύων προς κατασκευή ανέρχεται περί τα 32,9 χλμ και προβλέπεται η κατασκευή 702 φρεατίων.
«Ο Δήμος Βέροιας δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα σε έργα υποδομών. Πρόκειται για ένα έργο πνοής για την περιοχή, ένα αίτημα ετών από τους κατοίκους της Βεργίνας που υλοποιείται από την παρούσα Δημοτική Αρχή» τονίζει ο Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης.
«Με το έργο αυτό η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Βέροιας επιδιώκει τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της προστασίας του περιβάλλοντος, έργο το οποίο αποτελούσε πάγια διεκδίκηση των δημοτών της Βεργίνας» υπογραμμίζει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Στέργιος Διαμάντης.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

Maxi Shop Veria - σελίδα στο Facebook

Perrotis College

Perrotis College
Αμερικανική Γεωργική Σχολή

ΡΑΔΙΟ ΗΜΑΘΙΑ 97,3

ΙΕΚ της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής

ΙΕΚ  της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής
Αμερικανική Γεωργική Σχολή

ΚΕΕΛΠΝΟ - Εποχική Γρίπη

ΚΕΕΛΠΝΟ - Εποχική Γρίπη

Τιμές που φέρνουν χαμόγελα..

ΕΙΔΗΣΕΙΣ - idisi.gr -

όλοι μαζί μπορούμε...

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

cuka