Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Ο Δήμος Η.Π. Νάουσας ενημερώνει ότι οι επετειακές εκδηλώσεις για την 109η Επέτειο Απελευθέρωσης της Νάουσας από τον τουρκικό ζυγό θα γίνουν, την Κυριακή 17 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

Ώρα 08.00    Εωθινό από την Φιλαρμονική Εταιρεία Νάουσας. Θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες.

Ώρα 08.00    Έπαρση της Σημαίας στο Ηρώο της πόλης.

Ώρα 10.30    Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος. Απόδοση τιμών από την Φιλαρμονική Εταιρεία Νάουσας και τον Στρατό.

Ώρα 11.30    Επιμνημόσυνη δέηση. Εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον Διευθυντή του 5ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας κ. Γεώργιο Κελεπούρη. Κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης.

Ώρα 20.00      Υποστολή της σημαίας από τμήμα του Στρατού.

Παράλληλες Εκδηλώσεις

Σάββατο 16 Οκτωβρίου, ώρα 20:00
9η Συνάντηση Χορωδιών Νάουσας «Άγγελμα Ελευθερίας» στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Χρήστος Λαναράς» (αίθουσα ΕΡΙΑ). Συμμετέχουν: Μικτή Χορωδία «ΗΧΩ ΒΕΡΟΗΣ», Βέροιας, Σύλλογος Φιλόμουσων Πρώτης Σερρών, Μικτή Χορωδία Πύργου, Χορωδία Λευκίμμης Κέρκυρας, Μουσικό Σωματείο «ΩΔΕΙΟ ΝΑΟΥΣΗΣ».

Κυριακή 17 Οκτωβρίου, ώρα 20:00
Μουσική παράσταση του σύγχρονου - παραδοσιακού μουσικού συγκροτήματος “Stringless” στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Χρήστος Λαναράς» (αίθουσα ΕΡΙΑ).
Διοργάνωση: Μουσικό Σωματείο «Ωδείο Ναούσης» σε συνεργασία με τον Δήμο Η.Π. Νάουσας. Η είσοδος είναι ελεύθερη με ατομικές προσκλήσεις. Πληροφορίες: Μουσικό Σωματείο Ωδείο Ναούσης, τηλ.: 2332028547

Επισημαίνεται ότι οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν τηρουμένων των υγειονομικών   μέτρων προστασίας και ασφάλειας για τη νόσο Covid -19.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ