Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Σε χορηγία διασωστικού εξοπλισμού στις εθελοντικές ομάδες Πολιτικής Προστασίας και στις κατά τόπους δομές Πολιτικής Προστασίας, όπως επίσης και στην ΕΜΑΚ προχώρησε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε χθες στον αύλειο χώρο του κτιρίου της, στη Θεσσαλονίκη.
 
Η χορηγία στις εθελοντικές ομάδες περιλάμβανε ατομικό διασωστικό εξοπλισμό, όπως μπότες, αδιάβροχα παντελόνια, σακάκια και μπουφάν με ανακλαστικές σημάνσεις, γάντια ασφαλείας και σακίδια, χρήσιμα για όλους τους εθελοντές πολιτικής προστασίας που δραστηριοποιούνται σε περιπτώσεις πυρκαγιών, πλημμυρών και άλλων εκτάκτων αναγκών, σε συνεργασία με τις αρχές Πολιτικής Προστασίας.
 
Ο εξοπλισμός παραδόθηκε στους εθελοντές από τον Περιφερειάρχη, Απόστολο Τζιτζικώστα, με την παρουσία της Βούλας Πατουλίδου, Αντιπεριφερειάρχη αρμόδια για θέματα Πολιτικής Προστασίας, ενώ η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης εκπροσωπήθηκε από τον Γενικό Γραμματέα του ΔΣ, Ρήγα Τσίτα.
 
Ευχαριστούμε από καρδιάς την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας γι’ αυτή τη σπουδαία πρωτοβουλία, που «εξοπλίζει» τους εθελοντές με δύναμη για να συνεχίζουν το έργο τους. 

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ