Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Την Πρόξενο της Κένυας στην Ελλάδα, κ. Βίκυ Πανταζοπούλου και τον Κενυάτη Μαραθωνοδρόμο, Amos Koech Limakori ο οποίος βρίσκεται στην πόλη μας ύστερα από πρόσκληση του Συλλόγου Δρομέων Βέροιας να συμμετάσχει στον 8Ο Φιλίππειο Δρόμο, υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019. 

Ο κ. Βοργιαζίδης υποδέχθηκε θερμά τους δυο φιλοξενούμενους,  σημειώνοντας ότι είναι μεγάλη τιμή για τη Βέροια τόσο η παρουσία της προξένου όσο επίσης και η συμμετοχή ενός διακεκριμένου Μαραθωνοδρόμου όπως ο

Limakori στον 8ο Φιλίππειο Δρόμο, γεγονός που όπως τόνισε αποτελεί μια πολύ καλή διαφήμιση για τον ίδιο τον αγώνα και την πόλη.

O Amos Coech Limakori είναι δρομέας που ανήκει στην ελίτ των δρομέων αντοχής του κόσμου με ατομικές επιδόσεις στον Μαραθώνιο 2:11:45, στα 10χλμ 28:00 και στον Ημιμαραθώνιο 1:02:50, γεγονός που προσδίδει μεγαλύτερο κύρος στη φετινή διοργάνωση. 


Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της συνάντησης στην οποία παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας, Λεωνίδας Ακριβόπουλος και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Βέροιας, Βασίλης Τσιάρας, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών, εστιάζοντας κυρίως σε θέματα τουρισμού όπως η αξιοποίηση των Βημάτων του Αποστόλου Παύλου καθώς υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από τους Κενυάτες για τον Απόστολο Παύλο όπως υπογραμμίστηκε από την κ. Πανταζοπούλου. 


Τέλος, ο Δήμαρχος ευχήθηκε υγεία και καλή επιτυχία στον Μαραθωνοδρόμο ενώ προσέφερε στους δυο επισκέπτες από ένα λεύκωμα της πόλης, ελπίζοντας όπως τόνισε ότι η παρουσία της Προξένου στη Βέροια με αφορμή τον 8ο Φιλίππειο Δρόμο να είναι η αρχή μιας γόνιμης συνεργασίας στο μέλλον.    

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ