Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Εντοπίσθηκε να μεταφέρει με όχημα 12 άτομα και με επικίνδυνους ελιγμούς προσπάθησε να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο
Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για την αποτροπή της παράνομης διακίνησης αλλοδαπών, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, 23χρονος αλλοδαπός, για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμους αλλοδαπούς.
Ειδικότερα, χθες (5 Οκτωβρίου 2019) το απόγευμα επί της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Ευζώνων στην περιοχή των Ευζώνων, εντοπίσθηκε το όχημα που οδηγούσε ο 23χρονος και σε σήμα των αστυνομικών για διενέργεια ελέγχου, ανέπτυξε ταχύτητα και με επικίνδυνους ελιγμούς προσπάθησε να διαφύγει, προκαλώντας φθορές στις μπάρες των διοδίων Ευζώνων.
Στη συνέχεια ακολουθούμενος από τους
αστυνομικούς, εγκατέλειψε το όχημα και τράπηκε πεζός σε φυγή, χωρίς όμως να καταφέρει να διαφύγει, καθώς ακινητοποιήθηκε άμεσα. Κατά την σύλληψή του αντιστάθηκε επιτιθέμενος, τραυματίζοντας ελαφρά έναν αστυνομικό.
Όπως διαπιστώθηκε μετέφερε 12 αλλοδαπούς, από τους οποίους οι 7 στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την μη νόμιμη έξοδό τους από τη χώρα, έναντι χρηματικής αμοιβής.
Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα ως μέσο μεταφοράς, καθώς και το χρηματικό ποσό των 130 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή του 23χρονου.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ