Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Συλλήψεις για κλοπή    Συνελήφθησαν χθες (12 Φεβρουαρίου 2019) τα ξημερώματα στη Βέροια από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, δύο ημεδαποί ηλικίας 19 και 20 ετών, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα νωρίτερα διέρρηξαν χώρο σε περιοχή της Ημαθίας και αφαίρεσαν εργαλεία και ηχεία αξίας 1.550 ευρώ, τα οποία εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν.

Εξιχνιάσεις κλοπών    ·    Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 33 και 55 ετών, για κλοπή και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος κατά περίπτωση. Ειδικότερα όπως προέκυψε από την έρευνα τον περασμένο Δεκέμβριο καθώς και τον Δεκέμβριο του 2016 σε περιοχή της Ημαθίας, ο 33χρονος με άγνωστο συνεργό του, διέρρηξαν τα γραφεία τοπικού συλλόγου και αφαίρεσαν ηχεία, μέρος των οποίων πούλησε στον 55χρονο. Στην κατοχή του 55χρονου εντοπίστηκαν τα κλεμμένα αντικείμενα και αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχο.·   


Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 34χρονης ημεδαπής και 37χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα το μεσημέρι της 9ης Φεβρουαρίου 2019 σε περιοχή της Ημαθίας, αφαίρεσαν από κατάστημα με τη μέθοδο της απασχόλησης το πορτοφόλι 41χρονης, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα.

Σύλληψη για ναρκωτικά    Συνελήφθη χθες (12 Φεβρουαρίου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 29χρονος αλλοδαπός, διότι αντιλαμβανόμενος επικείμενο αστυνομικό έλεγχο πέταξε στο έδαφος συσκευασία που περιείχε 4,1 γραμμάρια ηρωίνης, η οποία εντοπίστηκε και κατασχέθηκε.

Συλλήψεις για κλοπές 
   Συνελήφθησαν χθες (11 Φεβρουαρίου 2019) το πρωί στη Βέροια από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, δύο ημεδαπές γυναίκες ηλικίας 41 και 21 ετών και 16χρονος ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, ενεργώντας από κοινού νωρίτερα την ίδια ημέρα σε περιοχή της Ημαθίας, αφαίρεσαν από όχημα το χρηματικό ποσό των 195 ευρώ, είδη ένδυσης και προσωπικά έγγραφα. Επίσης διαπιστώθηκε ότι την προηγούμενη ημέρα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, παραβίασαν όχημα και αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο. Κατασχέθηκε ένα όχημα που χρησιμοποιούσαν ως μέσο τέλεσης των κλοπών, μέσα στο οποίο εντοπίσθηκαν τα κλεμμένα αντικείμενα.


Εξιχνίαση κλοπής    Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 27χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τις βραδινές ώρες της 7ης Φεβρουαρίου 2019 σε περιοχή της Ημαθίας, αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο από 20χρονο αλλοδαπό.

 

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ