Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για τη καταπολέμηση της διασυνοριακής διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, συνελήφθη χθες (26 Ιανουαρίου 2019) το πρωί, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 38χρονος αλλοδαπός, για εισαγωγή και μεταφορά ηρωίνης.
Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίσθηκε να κινείται πεζός σε αγροτική περιοχή του Κιλκίς και να μεταφέρει ποσότητα ηρωίνης βάρους 827 γραμμαρίων, ο οποίος νωρίτερα είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα από μη νομοθετημένο σημείο της μεθοριακής γραμμής.
Η παραπάνω ποσότητα ηρωίνης κατασχέθηκε, ενώ διαπιστώθηκε ότι ο 38χρονος στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.
Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.
     
ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ  26 Ιανουαρίου 2019

Εξιχνίαση κλοπής     Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο αλλοδαπών γυναικών ηλικίας 31 και 33 ετών, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της 17ης Ιανουαρίου 2019, στη Βέροια, αφαίρεσαν από την τσάντα 64χρονης ημεδαπής το πορτοφόλι της και στη συνέχεια με τραπεζική κάρτα που περιείχε, έκαναν ανάληψη χρηματικού ποσού 580 ευρώ. Στην κατοχή τους βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 235 ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στην παθούσα.


Σύλληψη για κλοπή    Συνελήφθη χθες (25 Ιανουαρίου 2019) το απόγευμα, στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, ένας 41χρονος ημεδαπός, ο οποίος νωρίτερα την ίδια ημέρα προσποιούμενος τον πελάτη, αφαίρεσε από κατάστημα στην Κατερίνη, προϊόντα αξίας περίπου 50 ευρώ, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του καταστήματος.


Κατάσταση οδικού δικτύου λόγω καιρικών φαινομένων    Λόγω χιονόπτωσης – παγετού απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες στα εξής οδικά σημεία:


·    Ημαθία:    από το 19ο έως το 26ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Βέροιας – Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου,Ψ    από το 5ο έως το 17ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Νάουσας – Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου,Ψ    από το 5ο έως το 17ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Νάουσας – Χιονοδρομικό Κέντρο 3-5 Πηγάδια.

·    Κιλκίς:    από το 12ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Γουμένισσας – Λιβαδίων·    Πέλλα:Ψ    από το 17ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Άρνισσας - Χιονοδρομικού Κέντρου Βόρας,Επίσης λόγω των καιρικών φαινομένων έχει διακοπεί η κυκλοφορία στα παρακάτω οδικά σημεία:

·    Πέλλα:    από το 7 χιλιόμετρο της Τοπικής Κοινότητας Κερασιάς έως το Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας, λόγω χιονόπτωσης.

·    Χαλκιδική:    στη δημοτική οδό Ολύνθου – παλαιάς διασταύρωσης Ολύνθου μέσω του αρχαιολογικού χώρου, λόγω αύξησης στάθμης ποταμού,Ψ    από το 2ο χιλιόμετρο της αγροτικής οδού Ορμύλιας – Βραστάμων, λόγω αύξησης στάθμης ρέματος.


ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ