Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Μετά την επιτυχή διοργάνωση του 3ου Φεστιβάλ Ροδάκινου, ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους όσοι στήριξαν την προσπάθεια και συνετέλεσαν στο εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Πιο συγκεκριμένα, ευχαριστούμε:
1.    Τους συνδιοργανωτές του Φεστιβάλ: Κοινοπραξία Ο.Π. Συνεταιρισμών Ημαθίας, Επιμελητήριο Ημαθίας και Δήμο Βέροιας.
2.    Τους χορηγούς: NOVACERT, Tasty Fruit Αποστολίδης - Νικολόπουλος, ΚΑΘ, ΑΛΜΜΕ, Venus, ΑΣ Νέος Αλιάκμων, ΑΣ Μέσης, Anthesis, ΑΣ Μελίκης, ΕΥΡΩΦΑΡΜ, VITRO HELLAS, ΓΕΩΒΕΤ και Gaia Επιχειρείν.
3.    Τους εισηγητές του 3ου Διεθνούς Συνεδρίου για το Ροδάκινο: τον γενικό γραμματέα του

ΥΠΑΑΤ κ. Αντώνογλου Νικόλαο, τους κ.κ. Γ.Χανιωτάκη, Β.Μερέα, J.Basols, Δ.Χαμπίδη, Σ.Αποστολίδη, Γ.Στεργίου, Χ.Γιαννακάκη.
4.    Την Ένωση Επαγγελματιών Καλλιτεχνών Φωτογράφων Κεντροδυτικής Μακεδονίας για την άριστη συνεργασία στο διαγωνισμό φωτογραφίας “Ανθισμένες Ροδακινιές”, όπως και τους εκατοντάδες επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους που πήραν μέρος. Ειδικές ευχαριστίες στον νικητή του διαγωνισμού Αλέξανδρο Μαλαπέτσα, που ήρθε από την Αθήνα - μια φορά τον Μάρτιο για να φωτογραφίσει και ακόμη μια φορά τον Ιούνιο για να πάρει το βραβείο του!
5.    Την Ένωση Ξενοδόχων Ημαθίας και όλα τα καταλύματα που στηρίζουν τον ΤΟΒ, προσφέροντας ειδικές τιμές διαμονής στους επισκέπτες τις μέρες των εκδηλώσεών μας.
6.    Το ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας, τον πρόεδρο κ. Μαυροκεφαλίδη Νίκο, την υπεύθυνη παραγωγής Κατερίνα Γρηγοριάδου, τον σκηνοθέτη Πέτρο Μαλιάρα, όλους τους ταλαντούχους συντελεστές της θεατρικής παράστασης: ηχολήπτες, σκηνογράφους, σχεδιαστές και φυσικά τους ανεπανάληπτους ηθοποιούς – μαθητές γυμνασίου που έγραψαν ιστορία στο πάρκο!
7.    Την ομάδα που με τόση αγάπη προετοίμασε τις δράσεις για παιδιά: Το “Σπίτι της Γιαγιάς Μαρίκας”, τη Βάσω Αρελάκη, την Κατερίνα Αναστασίου, την Κική Ταραλά, τον Ζάχο Σεργίου, τους εθελοντές της ημέρας και τα υπέροχα παιδιά του κουκλοθέατρου!
8.    Τη συγγραφέα του βιβλίου “50 σπιτικές συνταγές με Ροδάκινα” Κική Εμμανουηλίδου και το εκλεκτό πάνελ των ομιλητών της βιβλιοπαρουσίασης: τον αντιδήμαρχο Τουρισμού Βασίλη Λυκοστράτη, τον πρόεδρο και αντιπρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων και Ζαχαροπλαστών Β.Ελλάδος κ.κ. Μαστροδημήτρη και Γκότση, τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ημαθίας Δημήτρη Μάντσιο και τον βεροιώτη σεφ Γιώργο Μεταξά που μαγείρεψε.
9.    Τον ΑΣ Νέος Αλιάκμων, τον Ανδρέα Οβεζίκ, την οικογένεια του Πέτρου Χειμωνόπουλου που φιλοξένησαν στο κτήμα τους τη βιωματική δράση συγκομιδής ροδάκινων και την Δρ. Παυλίνα Δρογούδη για τις πολύτιμες γνώσεις που μας μετέφερε. Το Φαρμακείο Μουρτζίλα για τη διάθεση υλικού α’ βοηθειών.
10.    Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ημαθίας και τον πρόεδρο Τάσο Συμεωνίδη για τις διευκολύνσεις που μας παρείχαν στη μετακίνηση των επισκεπτών.
11.    Τους συμμετέχοντες στη Γιορτή Γαστρονομίας: 12 Γράδα, boutique hotel Κόκκινο Σπίτι, παραδοσιακή ταβέρνα Πλάτανος, Βάτραχος, ζαχαροπλαστεία Ελίτ, φούρνος Κόγιας, dreamer brewers - ONIRO, τυροκομείο Βέρμιον, λουκούμια Βέροιας Οικονομίδη, ΔΙΕΚ Βέροιας, Πολιτιστικός Σύλλογος Κάμπου Νάουσας, mixologist Γιώργος Ευφραιμίδης.
12.    Τον υπέροχο Δώρο Δημοσθένους και όλη την ορχήστρα, τον Νίκο Τσαούση, τη χορωδία Filippos Glee, τη Νεφέλη και τη Νίκη Μπραβάκη και τους απίθανους χορευτές της ομάδας Lindy in a Jar για το μουσικό και χορευτικό ταξίδι που μας προσέφεραν το βράδυ της Κυριακής, ξεσηκώνοντας όλο τον κόσμο σε ένα πραγματικό πάρτι στο πάρκο Ελιάς.
13.    Την εταιρεία του Μπάμπη Τσιφλίδη, TSIFLIDIS SECURITY για τις άριστες υπηρεσίες φύλαξης που μας προσέφερε. Το ξενοδοχείο “Αιγές Μέλαθρον”, τον “Ζορμπά – ήχος & φως”, τον Τιμολέων Τιραμόλα με τις “Κόκκινες Μύτες”, το καφέ “Kori” και τον Στέργιο Ζιαμπούλη, τον Στέλιο Στεργίου για τη διάθεση των παλετών που δημιούργησαν ένα πανέμορφο σκηνικό στο πάρκο.
14.    Τους αγαπημένους μας εθελοντές του ΤΟΒ που με τόση αγάπη εργάστηκαν για να τα καταφέρουμε: Εύη Βαρακλή, Έλενα Αντωνιάδου, Πόπη Δημοπούλου, Βούλα Κελεσίδου, Δήμητρα Τουράκη, Φανή Κατσαμάκα, Δημήτρης Σαμπρής, Δημήτρης Καζαντζίδης, Γιώργος Γιουβανάκης, Σοφία Καραβασίλη, Ιφιγένεια Μπογδαμπεΐδου, Έλενα Γκαμπράνη, Κατερίνα Τσανακτσή, Μυρτώ Κελεπούρη, Δέσποινα Βογιατζόγλου κ.ά.
15.    Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τοπικά και πανελλαδικά, για την φιλοξενία των ανακοινώσεών μας και την εξαιρετική κάλυψη των εκδηλώσεων. Ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας είναι μια εθελοντική προσπάθεια που μεγαλώνει συνεχώς, με τους φίλους δημοσιογράφους να παίζουν καθοριστικό ρόλο στη διάδοση του μηνύματός μας!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μας και σε όλους τους ανθρώπους από τη Βέροια, αλλά και τη Θεσσαλονίκη που συμμετείχαν στις δράσεις του 3ου Φεστιβάλ Ροδάκινου. Η χαρά σας, αποτελεί τη μεγαλύτερη ικανοποίηση για εμάς!

Με εκτίμηση,
το Διοικητικό Συμβούλιο του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας
Ζήσης Χ. Πατσίκας
Γιάννα Πιλιτσίδου
Στέργιος Ζυγουλιάνος
Αντώνης Θεοχαρόπουλος
Ισαβέλλα Κωνσταντούδη
Μαίρη Ναζλίδου
Μαρία Τσεσμελή
Άρης Ορφανίδης
Αμαλία Παπαοικονόμου
Γιάννης Στεργίου
Θανάσης Σαμούκας

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ