Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Ξεκινά τo Σάββατο 26 Μαΐου η 9η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Νάουσας θα διοργανωθεί στο πλακόστρωτο του Δημοτικού Πάρκου, η οποία θα διαρκέσει έως  την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018. 
Η καθιερωμένη έκθεση θα στεγαστεί σε ειδικά διαμορφωμένες λυόμενες εγκαταστάσεις (περίπτερα-stand) και εντάσσεται στις δράσεις του Δήμου για τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος (5 Ιουνίου).  

Στην ανθοκομική έκθεση θα συμμετέχουν επαγγελματίες και επιχειρήσεις ανθοκομίας από τη Νάουσα και τη Βόρεια Ελλάδα εκθέτοντας μεγάλη ποικιλία από λουλούδια, καλλωπιστικά φυτά, κάκτους, γλάστρες, ανθοκομικά προϊόντα, κ.ά., δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να ενημερωθούν για θέματα ανθοκομίας, αλλά και να προμηθευτούν φυτά για τη διακόσμηση κατοικιών και κήπων.

Η έκθεση θα λειτουργεί κάθε μέρα, τις ώρες από 10:00 έως 22:00 και η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλουςτους πολίτες.

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων της φετινής ανθοκομικής έκθεσης περιλαμβάνει τις παρακάτω δράσεις:



ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΜΑΪΟΥ

Πολυχώρος Πολιτισμού «Χρήστος Λαναράς», Αίθουσα ΕΡΙΑ, ώρα 20:30: Μουσική συναυλία με την Λουκία Βαλάση και τον Γιώργο Σαρρή, οι οποίοι θα ερμηνεύσουν τραγούδια Ελλήνων συνθετών (Θεοδωράκη, Χατζηδάκη κλπ.) και μουσικές συνθέσεις της Μεσογείου. Η είσοδος είναι ελεύθερη.



ΠΕΜΠΤΗ 31 ΜΑΪΟΥ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ

Πολυχώρος Πολιτισμού «Χρήστος Λαναράς», Αίθουσα ΕΡΙΑ, ώρα 10:30:, ώρα 11:00: Περιβαλλοντική έκθεση-βαλίτσα και ενημέρωση για όλους τους πολίτες από το Κ.Π.Ε. Νάουσας με τίτλο: «Aromatistas» 
που αποκαλύπτει μικρά μυστικά γύρω από τα βότανα και τις υπερτροφές.



ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ

Δημοτικό Πάρκο, ώρα 18:30: Εκδήλωση για όλα τα παιδιά του Δήμου Νάουσας από το «Πολυθέαμα» με κλόουν, face painting και πολλά μουσικά, θεατρικά
και διασκεδαστικά παιχνίδια.



ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ

Δημοτικό Πάρκο, ώρα 11:00: Δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά από το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Ημαθίας -ΠΡΟΣΒΑΣΗ και τον Σύλλογο «Φίλοι του Καρναβαλιού».

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ