Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

 
  Η Κ.Ε.Π.Α. Δ.Βέροιας γιορτάζει το Αυγουστιάτικο φεγγάρι με τη Γεωργία Νταγάκη την Πέμπτη 18 Αυγούστουώρα 21.30 live&loud στην πλατεία Ωρολογίου!!!            
  Η Γεωργία Νταγάκη με τραγούδια μέσα από την προσωπική της δισκογραφία αλλά και άλλα –παλιά και καινούργια- θα παρουσιάσει ένα  εκρηκτικό πρόγραμμα, με δυνατούς ρυθμούς αλλά όχι μόνον.
Με τις μοναδικές της διασκευές στην λύρα, ροκ και παραδοσιακών τραγουδιών που ξεσηκώνουν το κοινό, οι δυνατοί ρυθμοί  θα  δώσουν  τη σκυτάλη τους σε μελωδικά ακούσματα .
Μία φωνή και μία λύρα οι πρωταγωνιστές,  που όμως πλαισιώνονται από εξαιρετικούς μουσικούς:
Γιώργος Κονής:Πλήκτρα
Λουκάς Καλαντζάκος:Τύμπανα
Λουκάς Σουμιλάς:Μπάσσο
Αντρέας Αρβανίτης:Λαούτο, ασκομαντούρα και φλογέρες

Την Πέμπτη 18 Αυγούστου λοιπόν , υποδεχόμαστε τη Γεωργία Νταγάκη , για να γιορτάσουμε το «Αυγουστιάτικο φεγγάρι». Είσοδος ελεύθερη!


Νέο τραγούδι από την Γεωργία Νταγάκη   σύντομα από την MINOS/EMI
Δεν λέει η καρδιά να μάθει(TV)

‘Σκέτος εγώ’ official video

Λίγα λόγια για την Γεωργία
Η Γεωργία Νταγάκη από μικρή συνθέτει τραγούδια και παράλληλα ξεκινά να πειραματίζεται συνεχώς, μελετώντας ήχους, τραγούδια και μελωδίες από την παραδοσιακή μουσική ως τη rock, διαμορφώνοντας τελικά ένα πολύ ιδιαίτερο, πολύ προσωπικό μουσικό αποτύπωμα, τόσο σαν μουσικός όσο και σαν ερμηνεύτρια.
Σημαντικός σταθμός στην πορεία της που σηματοδότησε αυτή την προσωπική αναζήτηση ενός άλλου ήχου πέρα από τα καθιερωμένα, ήταν η συνεργασία της με  τον θρύλο της rock σκηνής ERIC BURDON και τους Animals, με τους οποίους και πραγματοποίησε μεγάλη περιοδεία. Μία συνεργασία που έδωσε την ευκαιρία στην Γεωργία Νταγάκη με την κρητική της λύρα να χαρίσει ελληνικό χρώμα σε μεγάλα τραγούδια της rock όπως τα: «The House of Rising Sun», «Don’t let me be misunderstood», «Mercy’s Hand», «Give me the night» αλλά και να ερμηνεύσει το τραγούδι της «Πανσέληνος» διασκευασμένο και παιγμένο από τους Animals. Η συνεργασία αυτή εκφράστηκε και δισκογραφικά με την Γεωργία να συμμετέχει στην ηχογράφηση 4 τραγουδιών στον δίσκο του Eric Burdon “Athens Traffic Live”.

Λίγο μετά κυκλοφόρησε μόνο στο εξωτερικό από την γερμανική εταιρεία world μουσικής «NETWORK MEDIEN» το album της «askardamykti» σε παραγωγή του Νίκου Ζούδιαρη, από το οποίο ξεχώρισε «Το Καράβι της φυγής» και η ‘’Πανσέληνος’’ και παράλληλα πραγματοποίησε περιοδεία με τον Goran Brecovic ανοίγοντας τις συναυλίες του.

Στις σημαντικές επίσης συνεργασίες της επί σκηνής σημειώνουμε και αυτή με τους θρυλικούς Violent Femmes από την Αμερική.

‘’Phobie’’Το Νέο Album της Γεωργίας Νταγάκη στο TOP 20 της Ευρώπης ( World Music Charts of Europe)
Μαΐος 2015
O “Φόβος”(Phobie) της Γεωργίας Νταγάκη στο TOP 20  των  World Music Charts of Europe! Το άλμπουμ  “Φόβος” (Phobie) της Γεωργίας Νταγάκη κυκλοφόρησε στο εξωτερικό τον Οκτώβριο του 2014 και μέσα σε λίγους μήνες, κατάφερε να ανέβει στο TOP 20 των World Music Charts of Europe!
Μία πολύ σημαντική διάκριση για έναν ελληνόφωνο δίσκο αν αναλογιστούμε, πως οι μουσικοί παραγωγοί των ραδιοφώνων της Ευρώπης που ψηφίζουν, δέχονται καθημερινά δεκάδες δίσκους από όλο τον κόσμο προκειμένου να προτείνουν τα καλύτερα δέκα του μήνα. Παραγωγοί σταθμών, όπως το BBC από την Αγγλία, το  NTR από την Ολλανδία, το Radio 1 του Βελγίου, το TRadio Nacional de Espana κά.
Πρόκειται για μια διεθνή παραγωγή που ξεκίνησε στην Ελλάδα, ολοκληρώθηκε δε και εκδόθηκε από τον προσωπικό συνεργάτη και παραγωγό της Γεωργίας Νταγάκη Δημήτρη Μίχαλο στο Βερολίνο από την Meisel Music, στο διάσημο πλέον Hansa studio, στο οποίο έχουν ηχογραφήσει καλλιτέχνες και συγκροτήματα  όπως οι David Bowie, Cure  Spandau Ballet,και Depeche Mode. Μια μεγάλη εταιρεία του εξωτερικού  που αναγνωρίζει στην Γεωργία Νταγάκη την διεθνή εμβέλεια που έχει η ίδια το live και τα τραγούδια της.

Link Youtube

ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΞΑΓΓΕΛΟΣ διασκευή Νταγάκη live στο Λονδίνο

με Eric Burdon-The Animals /Studio

Ο ΑΜΛΕΤ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ/

Παραδοσιακά/διασκευή Νταγάκη.

Ερωτόκριτος – Φεστιβάλ  Βαρβάρας Χαλκιδικής


Booking agency FOUR SEASONS seasons@otenet.gr  τλφ 210 6891076
Κώστας Χριστόπουλος :6972856600, Πασχάλης Μουχταρίδης 6974017310
Επικοινωνία: dagakiofficial@gmail.com

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ