Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Έπειτα από καταγγελία 37χρονου ημεδαπού, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γιαννιτσών ένας 31χρονος ημεδαπός, για κλοπή και απάτη. Ειδικότερα, χθες (16-06-2016) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, ενώ ο 37χρονος επέβαινε στο ποδήλατο του, τον σταμάτησε ο 31χρονος και προσποιούμενος τον αστυνομικό επιχείρησε να τον ελέγξει, πλην όμως ο παθών εγκατέλειψε το δίκυκλο, το οποίο αφαίρεσε ο 31χρονος και διέφυγε. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Γιαννιτσών.


Συνελήφθησαν χθες (16-06-2016) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ένας 58χρονος ημεδαπός και δύο ημεδαπές ηλικίας 21 και 19 ετών, για απάτη. Ειδικότερα, οι προαναφερόμενες, ενεργώντας για λογαριασμό του 58χρονου, πωλούσαν θρησκευτικές εικόνες με το πρόσχημα συγκέντρωσης χρημάτων για την ενίσχυση φοιτητικής εκδρομής. Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 61 ευρώ από την πώληση των παραπάνω εικόνων.· 


Συνελήφθη χθες (16-06-2016) το απόγευμα στις Σέρρες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας 34χρονος ημεδαπός για κλοπή, διότι νωρίτερα την ίδια ημέρα αφαίρεσε από κατάστημα τηλεπικοινωνιών ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο βρέθηκε και παραδόθηκε στο κατάστημα.
Σύλληψη για κλοπή και παράβαση της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών  
Συνελήφθη χθες (16-06-2016) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας μία 32χρονη ημεδαπή, διότι νωρίτερα την ίδια ημέρα εισήλθε σε νοσοκομείο της περιοχής και αφαίρεσε από μία εργαζόμενη και μία ασθενή το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ και φαρμακευτικά δισκία αντίστοιχα.
Στην κατοχή της βρέθηκε μέρος του χρηματικού ποσού και αποδόθηκε στη νόμιμη κάτοχο του.
Συλλήψεις για νομοθεσία περί αλλοδαπών – παραβίαση περιορισμών διαμονής
Συνελήφθησαν χθες (16-06-2016) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς 5 άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε μία 28χρονη υπήκοος Γερμανίας να μεταφέρει με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο 4 υπηκόους Συρίας (2 άνδρες και 2 γυναίκες) ηλικίας 20, 28, 55 και 65 ετών, με σκοπό τη διευκόλυνση εξόδου τους από την ελληνική επικράτεια. Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου.
Συλλήψεις για Ευρωπαϊκό  Ένταλμα Σύλληψης και καταδικαστικές αποφάσεις
Συνελήφθη χθες (16-06-2016) το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανιών ένας 30χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των Αρχών Βουλγαρίας για αδικήματα κατά των μεταφορών και επικοινωνιών (οδήγηση άνευ διπλώματος από την αρμόδια Αρχή).
Συνελήφθη χθες (16-06-2016) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Ημαθίας ένας 23χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε 1 καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, σύμφωνα με την οποία επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 13 μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Συνελήφθη χθες (16-06-2016) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε 1 καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Γιαννιτσών, σύμφωνα με την οποία επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 14 μηνών και χρηματική ποινή 1.000 ευρώ, για παράβαση νομοθεσίας περί γεωργικών αδικημάτων.
Συνελήφθη χθες (16-06-2016) το απόγευμα στο Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 52χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε 1 καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κιλκίς, σύμφωνα με την οποία επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 10 μηνών, για το αδίκημα της κλοπής.


ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ