Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Συνελήφθη χθες (6-5-2016) το απόγευμα στο Πλατύ, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πλατεός, 33χρονος ημεδαπός, καθώς οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, που διαπιστώθηκε ότι είχε κλαπεί από περιοχή της Θεσσαλονίκης, ενώ σε σήμα των αστυνομικών να σταματήσει, δεν συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Επίσης στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι, 2 κατσαβίδια, ένας ατσαλοκόφτης και ένα σιδερένιο εξάρτημα από γεωργικό ελκυστήρα.
 Εξιχνίαση κλοπών από οικίες
Σε συνέχεια του χθεσινού Ενημερωτικού Δελτίου, που αφορούσε τη σύλληψη 35χρονου στις Σέρρες για απόπειρα κλοπής από οικία, ανακοινώνεται ότι όπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι κατά τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο του 2016 διέπραξε ακόμα 4 κλοπές από οικίες στην πόλη των Σερρών, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 430 ευρώ και κοσμήματα αξίας 500 ευρώ, σύμφωνα με εκτιμήσεις των παθόντων.
Σύλληψη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων
Συνελήφθη χθες (6-5-2016) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 27χρονος υπήκοος Αλβανίας, καθώς διαπιστώθηκε στην οικία του να αποκρύπτει 25 φυσίγγια πολεμικού τύπου, 12 κυνηγετικά φυσίγγια και ένα πιστόλι κρότου. Επίσης προέκυψε ότι στερείται των νόμιμων εγγράφων παραμονής στην ελληνική επικράτεια.
Συλλήψεις για κλοπή από κατάστημα
Συνελήφθησαν χθες (6-5-2016) το πρωί στην Αλεξάνδρεια, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας, ένας 35χρονος και μία 21χρονη, υπήκοοι Αλβανίας, καθώς αφαίρεσαν από κατάστημα super-market της περιοχής, διάφορα προϊόντα συνολικής αξίας 250 ευρώ. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας.
Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών    ·
Συνελήφθη χθες (6-5-2016) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 37χρονος ημεδαπός, καθώς οδηγώντας όχημα ιδιοκτησίας του, αρχικά επιχείρησε να διαφύγει από αστυνομικό έλεγχο, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, ενώ στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι είχε καταπιεί 2 νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητα κάνναβης.·   
Συνελήφθη χθες (6-5-2016) το απόγευμα στο Πλατύ, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 20χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να κατέχει ποσότητα ηρωίνης βάρους 2,1 γραμμαρίων.·    
Συνελήφθη χθες (6-5-2016) το βράδυ στην Αλεξάνδρεια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, 42χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να κατέχει μικροποσότητα ηρωίνης.·    
Συνελήφθη χθες (6-5-2016) το απόγευμα στην Νάουσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, 44χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να κατέχει μικροποσότητα ηρωίνης.
 


ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ