Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Διαγωνισμό φωτογραφίας διοργανώνει η Σχολή Μηχανικών του Mediterranean College σε συνεργασία με την κατασκευαστική εταιρία ΑΝΑΔΟΜΩ.
Στόχος του διαγωνισμού είναι να αναδειχθούν σημεία των πόλεων της Ελλάδας, που χρήζουν αναδόμησης, σύμφωνα με τις προτιμήσεις των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό. Κάθε ένας συμμετέχων ή κάθε μια συμμετέχουσα, θα υποβάλλει τη φωτογραφία ενός σημείου της πόλης του/της, που θα συνοδεύεται από μια σύντομη περιγραφή για τις αλλαγές που θα ήθελε να γίνουν σε αυτό.

Οι συμμετέχοντες/συμμετέχουσες στο διαγωνισμό, θα έχουν την ευκαιρία να δουν σε ψηφιακή αναπαράσταση την αναδόμηση του σημείου της πόλης τους, σύμφωνα πάντα με τη σύντομη περιγραφή τους.
Μπορεί κανείς να πάρει μέρος εδώ: http://bit.ly/1LPtpoG ή στο Facebook page https://www.facebook.com/MediterraneanCollegeThessaloniki
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
·         Ο κάθε συμμετέχων/η κάθε συμμετέχουσα στο διαγωνισμό μπορεί να υποβάλλει μια φωτογραφία.
·         Η περίοδος διεξαγωγής του διαγωνισμού είναι από τις 28 Ιουλίου έως τις 7 Σεπτεμβρίου.
·         Η αποστολή των φωτογραφιών θα γίνει σε ψηφιακή μορφή σε αρχεία JPG, μέσω ειδικού facebook application (μέσω του οποίου γίνεται και η αποστολή της συμμετοχής).
·         Η ανάδειξη των νικητών θα γίνει μέσω ψηφοφορίας στο ειδικό facebook application.
·         Ο κάθε συμμετέχων/η κάθε συμμετέχουσα θα πρέπει μαζί με τη φωτογραφία του σημείου της πόλης που επιθυμεί να αναδείξει, να αποστείλει και τα στοιχεία του/της: Oνοματεπώνυμο, Tηλέφωνο (σταθερό ή κινητό) και E-mail.
·         Τα ονόματα των αρχείων πρέπει να έχουν την μορφή: Επίθετο-Όνομα.jpg (με λατινικούς χαρακτήρες).
Έπαθλα
1 υποτροφία σπουδών 50% στα δίδακτρα του πρώτους έτους της Σχολής Μηχανικών και φωτορεαλιστική αναπαράσταση της περιγραφής που θα υποβάλλει.
10 επιταγές εκπαίδευσης αξίας €1.000
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο Mediterranean College Θεσσαλονίκης : 2310 287779 ή στείλτε μήνυμα στη facebook page του Mediterranean College Thessaloniki: https://www.facebook.com/MediterraneanCollegeThessaloniki

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ