Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Με το σύνθημα 'Κάν'το όπως ο Δεληγεώργης' θα τρέξουν Έλληνες αθλητές του Κωνσταντίνου Δεληγεώργη στον υπερ-μαραθώνιο της Γαλλίας

Στη Ρόδο ολοκληρώθηκαν επιτυχώς όλοι οι προκριματικοί ποδηλατικοί αγώνες για τον τελικό που θα γίνει στην Γαλλία, με τον υπεραθλητή Δεληγεώργη Κωνσταντίνο να κατακτά για δεύτερη συνεχή τετραετία, την πρώτη θέση κατηγορίας, καλύπτοντας  περισσότερα από 1650χλμ στις δυσκολότερες ελληνικές διαδρομές, με κορυφαίο ρεκόρ ταχύτητας 300 χλμ που καταγράφηκε ποτέ με χιόνια στην Ελλάδα, προκαλώντας έντονο θαυμασμό. 
"Ο αγωνιστικός μου στόχος για φέτος ήταν απλά να πάρω την πρόκριση με έναν πολύ καλό χρόνο ώστε να τρέξω σε δυσκολότερους αγώνες από αυτόν της Γαλλίας. Ενώ, ο προπονητικός μου στόχος ήταν να στείλω τους πρώτους δικούς μου αθλητές εκεί. Ο αγώνας θα ειναι αρκετά δύσκολος και η ομάδα μου πιστεύω ότι ειναι έτοιμη να τρέξει και να φέρει αποτελέσματα."

Ο έμπειρος ποδηλάτης με την εκπληκτική του εμφάνιση του 2011, ανέλαβε εξ'ολοκλήρου την προπονητική και την διατροφή συγκεκριμένων αθλητών ώστε να επιτύχουν τον στόχο τους. "Η προετοιμασία τους ξεκίνησε από τον Δεκέμβριο με δική μου συγκεκριμένη προπονητική μέθοδο. Η διατροφή που ακολούθησαν ήταν συγκεκριμένη και διαφορετική για κάθε έναν αθλητή. Έτσι, με υπομονή και πολλούς αγώνες, φτάσαμε στην τελική ευθεία. Το πλάνο που θα ακολουθήσει ο κάθε ποδηλάτης το φτιάξαμε με βάση την δυναμικότητα του καθενός". Σε ερώτησή μας για τις χώρες κατάταξης μας απάντησε "Σίγουρα στις πρώτες θέσεις θα ειναι η Γαλλία, η Αγγλία, η Ιταλία και η Γερμανία. Καλή επιτυχία σε όλες τις Ελληνικές συμμετοχές"

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο συγκεκριμένος αθλητής, ως πρωτοπόρος της υπερ-μαραθώνιας ποδηλασίας, προωθεί το συγκεκριμένο αγώνισμα στην Ελλάδα, με πολύ μεγάλη απήχηση, μέσω των σημαντικών του επιτυχιών στο εξωτερικό καθώς επίσης και των αγώνων που διοργανώνει, στην πόλη της ΑλεξανδρούποληςΕπίσης, ευχαρίστησε θερμά την οικογένειά του και όλους όσους στηρίζουν τον κάθε του στόχο. Ενώ, το μετάλλιο αφιέρωσε στην Σοφία και την Κατερίνα, στους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα του και πιστεύουν στις ικανότητές του. Όσοι τον γνωρίζουμε προσωπικά, χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ένας τόσο διακεκριμένος αθλητής ειναι φίλος μας και του ευχόμαστε να συνεχίσει να μας κάνει περήφανους!

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ