Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

  Η Δημοτική βιβλιοθήκη «Θ. Ζωγιοπούλου» της ΚΕΠΑ και το βιβλιοπωλείο «Επίκαιρο»  σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Λένας Μαντά με τον τίτλο « Μια συγνώμη για το τέλος» την  Τετάρτη  10 Ιουνίου στις  7:30 μ.μ. στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Δήμου Βέροιας.

Πληροφορίες: Δημοτική Βιβλιοθήκη "Θ. Ζωγιοπούλου"  Ζωγιοπούλου 5, 23310-24879
Βιβλιοπωλείο Επίκαιρο, Ελ. Βενιζέλου 36, τηλ. 23310-24612. Είσοδος Ελεύθερη

Βιογραφικό Λένας Μαντά
  Γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη . Σπούδασε νηπιαγωγός αλλά δεν εργάστηκε στον συγκεκριμένο τομέα. Ασχολήθηκε με τα καλλιτεχνικά και τη δημοσιογραφία. Είχε δικό της θίασο κουκλοθεάτρου που ανέβαζε έργα γραμμένα από την ίδια και δικές της διασκευές λαϊκών παραμυθιών. Δημοσίευσε άρθρα σε τοπικές εφημερίδες. Ήταν διευθύντρια προγράμματος σε ραδιοφωνικό σταθμό, στον οποίο έκανε καθημερινά μια ενημερωτική εκπομπή και επιμελήθηκε τα διαφημιστικά σποτ.
Είναι συγγραφέας μυθιστορημάτων που οι υποθέσεις τους είναι απόλυτα μέσα στα πλαίσια της πραγματικότητας, και το πρώτο της βιβλίο κυκλοφόρησε το 2001 από τις εκδόσεις Λιβάνη. Από τις εκδόσεις Ψυχογιός έχουν εκδοθεί άλλα δεκατρία μυθιστορήματά της, καθώς και μια συλλογή διηγημάτων. Τα βιβλία της έχουν πουλήσει περισσότερα από ένα εκατομμύριο αντίτυπα Βραβεύτηκε "Συγγραφέας της Χρονιάς 2009" από το περιοδικό LIFE & Style". Το βιβλίο της "Θεανώ, η λύκαινα της πόλης", έχει μεταφραστεί και στα τουρκικά, ενώ τα βιβλία της "Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι" και "Έρωτας σαν βροχή" κυκλοφορούν στα αλβανικά. Τέλος, μεταφράζεται και θα κυκλοφορήσει στην Κίνα το βιβλίο της "Βαλς με δώδεκα Θεούς", που επίσης έγινε τηλεοπτική σειρά στην Κύπρο και στην Ελλάδα.ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ