Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Στη συνάντηση και κοπή της πίτας των εθελοντών του  κοινωνικού φροντιστηρίου παρέστη ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Κουτσογιάννης, ο οποίος ευχαρίστησε τους εθελοντές που στελεχώνουν το κοινωνικό φροντιστήριο Νάουσας.
Ο Δήμαρχος χαρακτήρισε τους εθελοντές φωτεινά παραδείγματα της κοινωνίας και τόνισε πως ο δήμος θα είναι στο πλάι τους σε ότι χρειαστούν.
Εξέφρασε ακόμα τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του στον αντιδήμαρχο παιδείας κ. Δάγγα, την υπεύθυνη του κοινωνικού προγράμματος του
Δήμου κ. Χατζηκυριάκου και την κ. Βέτα Φύκατα για την γραμματειακή υποστήριξη που παρέχει στο κοινωνικό φροντιστήριο του δήμου.

Στην συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο ξενοδοχείο «Εσπερίδες» οι 22 εθελοντές εκπαιδευτικοί του κοινωνικού φροντιστηρίου γνωρίστηκαν  και συζήτησαν γύρω από την λειτουργία του εγχειρήματος.

Στο κοινωνικό φροντιστήριο του δήμου Νάουσας συμμετέχουν φέτος 22 εκπαιδευτικοί έχοντας στην επίβλεψη τους 67 μαθητές στην πόλη της Νάουσας. Το κοινωνικό φροντιστήριο του Κοπανού και της Μαρίνας  έχει αναλάβει ο κ. Κακουλίδης Στάθης.

Ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των εθελοντών ώστε να εντοπιστούν οι ελλείψεις και τυχόν  προβλήματα αλλά και να κατατεθούν οι  προτάσεις τους για τον τρόπο που θα μπορέσει να Λειτουργήσει σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα το κοινωνικό φροντιστήριο Νάουσας στο μέλλον.
Ο Δήμαρχος άκουσε με προσοχή τα ζητήματα που τέθηκαν παίρνοντας μέρος στην συζήτηση και ζητώντας την βοήθεια των εθελοντών ώστε να υπάρξει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αρωγή στα παιδιά του δήμου Νάουσας που συμμετέχουν στο κοινωνικό φροντιστήριο.  Σκοπός του δήμου είναι το κοινωνικό φροντιστήριο να λειτουργήσει και τον επόμενο χρόνο παράλληλα με την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Κλείνοντας ο δήμαρχος Νάουσας τόνισε πως μέσα από το κοινωνικό φροντιστήριο πρέπει να δοθεί στα παιδιά η ώθηση ώστε να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει για το μέλλον τους.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ