Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας σε συνεργασία με τους αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθεί χθες (17-03-2015) το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, 45χρονη ημεδαπή για διακίνηση ηρωίνης.

Ειδικότερα, μετά από στοχευμένες έρευνες και αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε, εντοπίστηκε η 45χρονη χθες το μεσημέρι στην Θεσσαλονίκη και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της, παρουσία Δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες και κατασχέθηκαν 28 ισόποσες συσκευασίες ηρωίνης των 20 γραμμαρίων περίπου, με συνολική ποσότητα 569 γραμμάριων ηρωίνης, έτοιμες για διακίνηση.
Ακολούθως, σε άλλο χώρο της οικίας διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε σε γλάστρα συνολικά 27 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 15 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Η συλληφθείσα με την σε βάρος της δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για πώληση, κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών ουσιών, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ