Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Λίγα λόγια για μένα…
Ονομάζομαι Βαλσάμης Χρήστος και γεννήθηκα στη Βέροια το έτος 1983. Μεγάλωσα  στο Παλαιό Σκυλίτσι, όπου και ζω μέχρι σήμερα από τη στιγμή που επέστρεψα στη  γενέτειρά μου μετά από χρόνια απουσίας λόγω σπουδών. Κατά τη διάρκεια των  σχολικών μου χρόνων τιμήθηκα με την συμμετοχή μου στην ελληνική αποστολή στο  Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, κατόπιν επιτυχίας μου στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό EUROSCOLA. Τελειώνοντας το σχολείο συνέχισα τις σπουδές μου στο Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Στη συνέχεια έγινα δεκτός σε Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τομέα Διεθνών 
Σπουδών της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης από όπου αποφοίτησα έχοντας αριστεύσει στη Μεταπτυχιακή Διπλωματική μου Εργασία και λαμβάνοντας υποτροφία για το δεύτερο έτος των σπουδών μου.
Αυτή τη στιγμή  δυστυχώς δεν εργάζομαι όπως και πολλοί νέοι άνθρωποι στην πατρίδα μας εξαιτίας
των δύσκολων στιγμών που βιώνουμε όλοι μας τα τελευταία χρόνια. Δυσκολίες που καλείται περισσότερο από όλους η δική μας γενιά να υπερκεράσει με την ελπίδα σε ένα μέλλον ισότητας, κοινωνικής δικαιοσύνης και ίσων ευκαιριών.

 Το ενδιαφέρον και η ενασχόλησή μου με τα κοινά ξεκίνησε από τα πρώτα χρόνια φοίτησής μου στο πανεπιστήμιο  όπου συμμετείχα ενεργά στην φοιτητική παράταξη της ΠΑΣΠ της οποίας ήμουν Γραμματέας για δύο συναπτά έτη και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φοιτητών καθώς και μέλος της Γενικής Συνέλευσης Τμήματος καθόλη τη διάρκεια των σπουδών μου.

 Οι λόγοι που με οδήγησαν να καταθέσω την υποψηφιότητά μου σε αυτές τις εθνικές εκλογές, δεν είναι κάποιο καπρίτσιο ούτε και η μεγαλομανία για θέσεις και αξιώματα, όσο κοινότυπο και αν ακούγεται. Οι δυσκολίες που βιώνουμε όλοι τα τελευταία χρόνια αλλά και το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η ελληνική κοινωνία, με έκαναν να συνειδητοποιήσω πως είναι επιτακτική ανάγκη η γενιά μας, οι νέοι άνθρωποι, να βγούμε μπροστά και να κάνουμε πράξη αυτή την αλλαγή που όλοι ζητάμε καθημερινά. Να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας και να χτίσουμε όλοι μαζί την Αλλαγή που ονειρευόμαστε.
Επέλεξα να είμαι υποψήφιος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών γιατί ο Γιώργος Παπανδρέου πιστεύει πραγματικά στη νέα γενιά και δεν στερεί τις ευκαιρίες που της αξίζουν θυσιάζοντάς τες στο βωμό κάποιων κομματικών συμφερόντων.
Άλλωστε η καταγωγή, η οικονομική επιφάνεια και ο κομματικός θώκος δεν αποτελούν εχέγγυα για το
μέλλον παρά μόνο η συνέπεια, η οργάνωση, η αξιοπιστία, η όρεξη για δουλειά και η θέληση να τολμάς.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ