Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015  Ο Χορευτικός Όμιλος Βέροιας και η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας σας προσκαλούν  τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015 στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα της Βιβλιοθήκης, στην παρουσίαση της συλλογής διηγημάτων του Γιώργου Ν. Σιώμου «Το παράπονο του Εμμανουήλ Παπά».
Για το βιβλίο θα μιλήσουν : ο Δημήτρης Παπαστεργίου, η Γαρυφαλλιά Κατσαβουνίδου και ο Γιώργος Σιώμος. Θα συντονίσει η Βαρβάρα Σαράντη. Θα προλογίσει ο πρόεδρος του Χ.Ο.Β Γιάννης Τσιαμήτρος.

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Ο Εμμανουήλ Παπάς βγαίνει από τις πινακίδες της οδού που του έχουν αφιερώσει και συναντά τον Τάσο Καρατάσο στον ανδριάντα του.
Περπατούν, συζητούν και θυμούνται τα γεγονότα της επανάστασης του ΄21. Μαζί τους είναι και ο καθηγητής της αρχαιολογίας Μανώλης Ανδρόνικος. Την ίδια στιγμή, στο άλσος, ένας οικοδόμος με το σκεπάρνι του, βοηθάει τον περιπατητή που αναζητά τον κότσυφα στην κορυφή του πεύκου, να ξεκαρφώσει μια σπάνια λέξη και να τελειώσει  ένα ποίημα που κρέμονταν σακάτικο για μέρες.

Λίγα λόγια για το συγγραφέα  
Ο Γιώργος Ν. Σιώμος γεννήθηκε το 1949 στη Λόχμη Γρεβενών. Εργάστηκε στη ΔΕΗ για τριάντα δύο χρόνια. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Από το 1992 ζει στη Βέροια. Πρώτο βιβλίο του η συλλογή διηγημάτων «Ο κορυδαλλός» . «Το παράπονο του Εμμανουήλ Παπά» είναι το τελευταίο του βιβλίο.

Πληροφορίες για το βιβλίο  
Τίτλος: «Το παράπονο του Εμμανουήλ Παπά»
Συγγραφέας: Γιώργος Ν. Σιώμος
Εκδόσεις: Γαβριηλίδης
Ημερομηνία Έκδοσης: Οκτώβριος 2014

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ