Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Από την «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» ανακοινώνεται ότι,   πραγματοποιήθηκε σύσκεψη , στο πλαίσιο  του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ  του Υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης,  της Εταιρείας «Εγνατία Οδός Α.Ε» και  της  Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας, για την υλοποίηση της εφαρμογής "Mobile Egnatia".  
H συγκεκριμένη εφαρμογή έχει πληροφορίες τουριστικού, ιστορικού, πολιτιστικού και αναπτυξιακού ενδιαφέροντος, μέσω των έξυπνων συσκευών (smart phones, tablets) για τους χρήστες της Εγνατίας Οδού, η οποία στηρίζεται στο Γεωπληροφοριακό σύστημα «Γεωπύλη-Εγνατία Οδός Α.Ε.». 
Στόχος είναι η ανάδειξη των τουριστικών σημείων ενδιαφέροντος όλων των Περιφερειών από τις οποίες διέρχεται η Εγνατία Οδός.
                                                                  
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο κ. Κώστας Δήμου, Συνεργάτης του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης, ο κ. Κώστας Χατζής, Μέλος  του Δ.Σ.  της «Εγνατία Οδός Α.Ε.», η κ. Όλγα Μαυρίδου, Προϊσταμένη Τμήματος GIS  της «Εγνατία Οδός Α.Ε.», ο κ. Κώστας Τραμαντζάς από την Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας, ο κ. Χρήστος Παρτσάς από την Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας & Θράκης, ο Δρ. Δημήτρης Μυλωνάς από την Περιφ. Δυτικής Μακεδονίας, η κ. Γαιτανάκη από την Περιφ. Κεντρικής Μακεδονίας, ο κ. Αλέξανδρος Καλαθάς της Marathon Data Systems, ο κ. Οικονομόπουλος Γιώργος της Infoδημ και στελέχη της «Εγνατία Οδός Α.Ε.» .   
 

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ