Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Σύλληψη για κλοπή    Συνελήφθη χθες το απόγευμα, στη Βέροια, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ημαθίας, 33χρονος ημεδαπός, καθώς αφαίρεσε από κοσμηματοπωλείο 52χρονου,  με τη μέθοδο της απασχόλησης, ένα χρυσό δαχτυλίδι αξίας 300 ευρώ, έγινε όμως αντιληπτός κατά την έξοδο του από το κατάστημα και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας. 
Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών    Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, σε χωριό της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας
Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, 52χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.Αρχικά, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε αγρόκτημα του παραπάνω, όπου βρέθηκε θαμμένο στο έδαφος και κατασχέθηκε ένα βάζο με ακατέργαστη κάνναβη καθαρού βάρους 110 γραμμαρίων.Στη συνέχεια, σε έρευνα της οικίας του 52χρονου, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα επιπλέον βάζο με υπολείμματα κάνναβης.Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.
Σύλληψη για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών    Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, στη Χαλκιδική, από αστυνομικούς  της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 33χρονος ημεδαπός, καθώς σε έλεγχο του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου που οδηγούσε βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 31,4 γραμμαρίων.ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ