Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Με αφορμή τη λήξη της εκπαιδευτικής χρονιάς 2013-2014, καθηγητές και μαθητές της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας και του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας οργανώνουν μαθητικές συναυλίες. 
Είναι ευκαιρία για την οικογένεια και τους φίλους να παρακολουθήσουν την πρόοδο των προσπαθειών των μαθητών. Ευκαιρία και για όσους θέλουν να γνωρίσουν τα μουσικά όργανα και να πάρουν καινούργια μουσικά ερεθίσματα.
Το πρόγραμμα των συναυλιών για τον τελευταίο μήνα της εκπαιδευτικής χρονιάς είναι το ακόλουθο: 
Παρασκευή 6/6, ώρα 8 μ.μ. Συναυλία κιθάρας στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών
Διδασκαλία: Όλγα Καϊλόγλου, Βασίλης Βαλαβάνης

Δευτέρα 23/6, ώρα 7 μ.μ. Συναυλία ντραμς στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών (4ος όροφος)
Διδασκαλία: Νίκος Φουντουκίδης


Τρίτη 24/6, ώρα 6 μ.μ. Μουσική απόδοση του παραμυθιού «Το δέντρο που έδινε» του Σελ Σίλβερσταιν και στις 8 μ.μ. Συναυλία πιάνου με θέμα «Οι γυναίκες συνθέτριες» στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών
Διδασκαλία: Πόπη Φιρτινίδου

Τετάρτη 25/6, ώρα 8 μ.μ. Συναυλία πιάνου στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών
Διδασκαλία: Βάλια Φωκά

Δευτέρα 30/6, ώρα 9 μ.μ. Συναυλία ηλεκτρικής κιθάρας στο Πάρκο Αγ. Αναργύρων
Διδασκαλία: Χρήστος Σαρκατζής

Τον μήνα αυτό θα γίνουν και οι πτυχιακές εξετάσεις του Ωδείου. Στις 28/6 πτυχιακές εξετάσεις Αρμονίας, στις οποίες θα συμμετάσχουν μαθητές της Δέσποινας Πούγιουρου και του Πέτρου Ρίστα και στις 30/6 στις 6 μ.μ. πτυχιακές εξετάσεις πιάνου της Ελένης Τενεκετζόγλου και στις 7.30 μ.μ. διπλωματικές εξετάσεις πιάνου της Ιφιγένειας Τσιμούρα, μαθήτριες της Πόπης Φιρτινίδου.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη πλην της εκδήλωσης «Οι γυναίκες συνθέτριες» η οποία έχει είσοδο 5€ και τα έσοδα θα δοθούν στον σύλλογο καρκινοπαθών Ν. Ημαθίας «Άγιος Παρθένιος».

Πληροφορίες : 2331078100 -  78101ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ