Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014


Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε εκ βαθέων και να συγχαρούμε θερμά τον Διευθυντή και τους Γιατρούς της Ουρολογικής Κλινικής του Γ. Νοσοκομείου Βέροιας   κ. Πασχαλίδη Κωνσταντίνο και  κ.κ.  Σουντουλίδη Πέτρο, Κικιδάκη Δημήτρη, Νικολάου Βασίλη ,  Μυκονιάτη Γιάννη .                                                           
                                                              
Με την εξαιρετική επιστημονική κατάρτιση και  πρακτική τους καθώς και με την  αμέριστη ανθρώπινη ευαισθησία  και συμπαράστασή τους τόσο στον ασθενή τους όσο και στους οικείους του, με την συνεπικουρία  και του νοσηλευτικού προσωπικού της κλινικής, έγινε εφικτό, μετά από χειρουργική επέμβαση και τριάντα  πέντε μέρες νοσηλείας,  να επιστρέψει υγιής στο σπίτι του ο 88χρονος ασθενής τους Αντώνιος Καταραχιάς.
Παρ’  όλες τις  δυσκολίες  πλέον  που αντιμετωπίζει το σύστημα  παροχής δημόσιας  υγείας οι οποίες είναι εμφανείς και στο Γ. Νοσοκομείο Βέροιας,  αυτοί οι γιατροί, υπερβαίνοντας εαυτόν πολλές φορές,  τιμούν το λειτούργημα τους  και  οι ασθενείς τους  αν μη τι άλλο  έχουν την ικανοποίηση ότι συνάντησαν  «πραγματικούς γιατρούς».
Οικογένεια Αντωνίου Καταραχιά

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ