Κυριακή 4 Μαΐου 2014


Στην Συκιά και τα Παλατίτσια συνέχισε το Σάββατο τους δημόσιους διαλόγους του ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης.
Στις συζητήσεις του με τον κόσμο τόνισε ότι παρότι τα προηγούμενα 3,5 χρόνια ήταν πολύ δύσκολα οικονομικά, έγινε έργο στον δήμο.
Ο κ. Βοργιαζίδης ανέφερε ακόμη ότι ως δήμαρχος θα δέχεται κόσμο για συζήτηση προβλημάτων και στα χωριά.


Στην Συκιά ο κ. Βοργιαζίδης υπογράμμισε ότι υπογράφηκε η σύμβαση για να αποκατασταθεί το προβληματικό σημείο του οδοστρώματος έξω από το χωριό και πρόσθεσε ότι η καθυστέρηση στην έναρξη των εργασιών οφείλεται μόνο στον καιρό.
Επίσης σημείωσε ότι στόχος του είναι η κατασκευή αποχετευτικού δικτύου και πρόσθεσε ότι έγινε μελέτη σκοπιμότητας για την κατασκευή λιμνοδεξαμενής που θα εξυπηρετήσει ανάγκες άρδευσης.
Από τους τοπικούς κατοίκους ζητήθηκε η αλλαγή του δικτύου ύδρευσης, η χαλικόστρωση αγροτικών δρόμων και η καλλιέργεια των πηγών για να μην χάνεται νερό.

Στα Παλατίτσια ο κ. Βοργιαζίδης υπογράμμισε ότι κατατέθηκε για χρηματοδότηση η μελέτη αποχέτευσης και πρόσθεσε ότι αλλάχθηκε ο μηχανολογικός εξοπλισμός στο δίκτυο άρδευσης.
«Έχουμε καταθέσει πρόταση για εφεδρικό εξοπλισμό άρδευσης ενώ θέλουμε να κάνουμε λιμνοδεξαμενές άρδευσης στο βουνό» πρόσθεσε ο κ. Βοργιαζίδης. Κάτοικοι Παλατιτσίων ζήτησαν καθαρισμό ρεμάτων.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ