Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Στις 09-04-2014, επισκέφτηκαν τα γραφεία  της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, ο Αντιπρόεδρος του συλλογου μας κ. Τρίγκας Νικόλαος και ο Πρόεδρος της Ε.Ε. της I.P.A. Ημαθίας κ. Κελεσίδης Ιωάννης  μαζί με τον εναν εκ των συγγραφεων του βιβλιου μας ''ΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ'' κ. Τρίγκα Δημήτριο οπου τους υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος της I.P.A. Θεσσαλονίκης κ. Βασιλάκης Ηλίας, ο Αντιπρόεδρος κ. Χριστοδουλης Χριστόδουλος και ο Γ. Γραμματέας της IPA Θεσσαλονίκης και Ταμίας του Εθνικού Τμήματος IPA κ. Γιαννακόπουλος Βασίλειος.
Στην πολύωρη συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα της I.P.A. και υπήρξε ταύτιση απόψεων για το μέλλον της I.P.A. Επίσης, συζητήθηκαν οι δραστηριότητες του κ. Τρίγκα Δημητρίου ο οποίος είναι μέλος του συλλογου μας, αθλητής Πενελλανοδίκης και προπονητής της ομάδας Παγκρατίου Αθλήματος της ομάδας IPA Σερρών.
Να σημειωθεί, ότι ο κ. Τρίγκας Νικόλαος στον Αθλητικό Σύλλογο Ημαθίων είναι Πρόεδρος της Επιτροπής διάδωσης του Παγκρατίου Αθλήματος της ΕΟΠΑ. Μέλος του Αθλητικού Συλλόγου Ημαθίων είναι και ο κ. Κελεσίδης Ιωάννης, ο οποίος ηταν και ο πρώτος Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου.
Η Τοπική Διοίκηση IPA Θεσσαλονίκης, αποφάσισε να μετέχει στην διάδωση του Παγκρατίου Αθλήματος και για τον λόγο αυτό, αγόρασε τριάντα βιβλία από τον κ. Τρίγκα Δημήτριο, με περιεχόμενο σχετικά με το Παγκράτιο Άθλημα, τα οποία θα διανεμηθούν στους βραβευθέντες του Διαγωνισμού Φωτογραφίας της Τοπικής μας. Επίσης, θα υπάρξει και άμεση μελοντική συνεργασία για το θέμα αυτό.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ