Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Το Ανθρώπινο Δυναμικό Βέροιας, η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας και το 3ο Σύστημα Δασοπροσκόπων Βέροιας σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος-Καθαριότητας του Δήμου Βέροιας διοργανώνουν καθαρισμό των μονοπατιών του Άλσους Παπάγου την Κυριακή 13 Απριλίου 2014 και ώρα 10.00 π.μ. με σημείο εκκίνησης το Θέατρο Άλσους «Μελίνα Μερκούρη».
 Έχοντας ως απώτερο σκοπό πέραν της προστασίας του περιβάλλοντος και τη γνωριμία - εξοικείωση με αυτό, στο πλαίσιο της δράσης και κατά τη διάρκεια του περιπάτου που θα πραγματοποιηθεί για τον καθαρισμό των μονοπατιών, θα γίνει περιβαλλοντική ενημέρωση για τα διάφορα είδη φυτών, δένδρων, ζώων και πουλιών που μπορεί να συναντήσει κάθε επισκέπτης του  Άλσους, αρκεί να έχει γνώση και “αυτιά και μάτια ανοιχτά”.

Δίνοντας τη δυνατότητα, μέσω αυτής της ευχάριστης εκπαιδευτικής πινελιάς, στους μικρούς κυρίως φίλους αλλά και τους ενήλικες να μάθουν κάποια βασικά στοιχεία και κανόνες συμπεριφοράς απέναντι στο περιβάλλον ευελπιστούμε στην μαζικότητα και συλλογική συμμετοχή όλων για τη διάσωση και ανανέωση του Άλσους της πόλης μας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 6986715030, 2331350592, 2331350595.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ