Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

  • 1:59 μ.μ.
  • Unknown

Lets do it Greece: Συμμετέχουμε όλοι στον καθαρισμό της κοίτης του Αλιάκμονα την Κυριακή 14 Απριλίου
Ο Δήμος Βέροιας συμμετέχει και φέτος στην Εκστρατεία Εθελοντικού Καθαρισμού Lets do it Greece, την Κυριακή 14 Απριλίου, ήμερα κατά την οποία θα οργανωθούν εκατοντάδες ταυτόχρονες εθελοντικές δράσεις καθαρισμού σε όλη τη χώρα.
Η εθελοντική εκστρατεία “Lets do it” που ξεκίνησε το 2008 από την Εσθονία και έχει εξαπλωθεί μέχρι σήμερα σε 96 χώρες, οργανώθηκε στην Ελλάδα για πρώτη φορά το 2012, με τη συμμετοχή περίπου 20.000 εθελοντών οι οποίοι συνέλεξαν περισσότερους από 1.000 τόνους απορριμμάτων σε μια μέρα!
Στο πλαίσιο της φετινής εκστρατείας, η οποία υποστηρίζεται από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού (Τμήμα Βέροιας), ο Δήμος Βέροιας ορίζει ως περιοχή δράσης, την κοίτη του Αλιάκμονα στο ύψος του φράγματος και ως σημείο συνάντησης, το πάρκο ακριβώς μετά από τη γέφυρα στο δρόμο για Σφηκιά στις 9.30 πμ.
Την ευθύνη για την οργάνωση και το συντονισμό της δράσης θα έχει η Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος του δήμου που θα προμηθεύσει τους εθελοντές με τον απαραίτητο για τον καθαρισμό τεχνικό εξοπλισμό (πλαστικά γάντια, σακούλες, σκούπες, φτυάρια κτλ.) ενώ θα μεριμνήσει για την αποκομιδή των αντικειμένων – απορριμμάτων που θα συγκεντρωθούν.
Καλούμε λοιπόν όλους τους πολίτες, τους φορείς, τις εθελοντικές οργανώσεις καθώς και τους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής να συμμετέχουν μαζικά στη δική μας δράση “lets do it” για να ενώσουμε τη φωνή μας με τους υπόλοιπους εθελοντές της πανελλαδικής εκστρατείας, στέλνοντας  το μήνυμα της εθελοντικής προσφοράς και της αγάπης για το περιβάλλον σε κάθε γωνιά της χώρας.
Για δηλώσεις συμμετοχής ή περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Βέροιας στο τηλέφωνο 2331350509.






ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ