Κυριακή 29 Απριλίου 2012


Φίλες και φίλοι της Ημαθίας
Στη δύσκολη αυτή συγκυρία, έχοντας πλήρη επίγνωση της κατάστασης και των δυσκολιών που περνάμε όλοι μας, πιστεύω ότι με το ΠΑΣΟΚ και με τον Βαγγέλη Βενιζέλο η χώρα μπορεί να ξεπεράσει το συντομότερο δυνατό τη μεγάλη κρίση. 

Γιατί με το ΠΑΣΟΚ, το οποίο διαχρονικά προσέφερε πολλά στη χώρα – έχοντας κάνει σαφώς και λάθη – θα έχουμε τη δυνατότητα ως δημοκρατικό κίνημα να διαμορφώσουμε τις πολιτικές συνθήκες ώστε η χώρα μας να συνεχίσει να είναι μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, να έχει νόμισμά της το Ευρώ και να δρομολογήσουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για μία αναπτυξιακή πορεία, που θα δώσει νέες θέσεις εργασίας, θα βελτιώσει την οικονομική κατάσταση και θα αφήσουμε πίσω μας την κρίση και όσα μας πληγώνουν. 

Τώρα είναι η αφετηρία μιας νέας πορείας. Τώρα κρίνονται οι επόμενες δεκαετίες.


 
Μ’ αυτές τις σκέψεις, ανταποκρίνομαι στο κάλεσμα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλη Βενιζέλου, να είμαι υποψήφια βουλευτής στις εκλογές της 6ης Μαΐου, διεκδικώντας την ψήφο των συμπολιτών μου της Ημαθίας.
Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω το ΠΑΣΟΚ και προσωπικά τον πρόεδρό μας Βαγγέλη Βενιζέλο για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν στο πρόσωπό μου.
Στρατεύομαι στο δύσκολο αυτό αγώνα, όχι γιατί θεωρώ ότι είμαι γνώστης των πάντων αλλά επειδή νοιώθω την ανάγκη, ως απλός πολίτης που υφίσταται την καθημερινότητα, να συμβάλλω με τις μικρές μου δυνάμεις στη βελτίωση των συνθηκών του μέτρου του δυνατού.
Σ’ αυτή την προσπάθεια, σας καλώ να συμμετάσχουμε ενεργά όλοι μαζί.


Καρανικολοπούλου Φυλλιώ - Ασφαλιστική Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλιστικής
Υποψήφια Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ημαθίας

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ