Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011


Αντίστροφη Μέτρηση
Λιγότερο από 10 ημέρες απομένουν μέχρι να  κλείσει η αυλαία του Κυπέλλου Βορείου Ελλάδος για το 2011. Η Α.Λ.Π. (Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας), είναι έτοιμη να υποδεχθεί τα πληρώματα που δήλωσαν συμμετοχή 4ο Ράλλυ Σπριντ Πτολεμαΐδας. Μέχρι στιγμής φιγουράρουν 33 συμμετοχές στον προσωρινό πίνακα, καθώς ως τελευταία μέρα υποβολής ορίστηκε η Δευτέρα 24 Οκτωβρίου για όσα πληρώματα δεν πρόλαβαν, ξέχασαν ή το σκέφτηκαν αλλιώς.

Να θυμίσουμε τις πολύ σημαντικές παροχές της λέσχης που αν μη τι άλλο είναι ένα επιπλέον δέλεαρ στον στενό οικονομικό κλοιό στον οποίο βρίσκονται όλοι. Η προσφορά της ΑΛΠ αφορά τα τρία πρώτα πληρώματα κάθε κατηγορίας. Το χρηματικό έπαθλο ορίστηκε στα 500 ευρώ για το πρώτο, στα 300 ευρώ για το δεύτερο και 200 ευρώ για το τρίτο πλήρωμα κάθε κατηγορίας. Επιπλέον παρέχει δωρεάν διαμονή και δείπνο για όλα τα πληρώματα που θα συμμετάσχουν στον αγώνα. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι αξίζει να αναφέρουμε πως η επαναλαμβανόμενη ειδική διαδρομή των 15 χλμ. ξεκινάει από τα πεδινά έξω από την Πτολεμαΐδα και τερματίζει κοντά στο παραδοσιακό χωρίο Βλάστη, όπου θα γίνει η ανασυγκρότηση σε υψόμετρο 1537 μ. Σε γενικές γραμμές πρόκειται για μια τεχνικά πολύ απαιτητική και σε αρκετά σημεία γρήγορη ειδική διαδρομή, η οποία αποκτά την μεγάλη υψομετρική διαφορά (αφετηρία – τερματισμός) ομαλά χωρίς ιδιαίτερα μεγάλες κλίσεις. Τέλος να αναφέρουμε πως αξίζει μια επίσκεψη με αφορμή τον αγώνα καθότι η διαδρομή αλλά και το τοπίο αποζημιώνουν τον επισκέπτη στο μέγιστο ακόμα και αν αυτός δεν έχει καμία σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Συγκεντρώστε λοιπόν την παρέα σας και τολμήστε το επόμενο Σαββατοκύριακο μια εξόρμηση στην Πτολεμαΐδα όπου το Σάββατο θα γίνει η πανηγυρική εκκίνηση του αγώνα και την Κυριακή ανηφορήστε στα ορεινά της Βλάστης για να παρακολουθήσετε τα αγωνιστικά, αλλά και να απολαύσετε το μαγευτικό τοπίο που θυμίζει Ελβετικές Άλπεις.
Ενδιαφέρον παρουσιάζουν όμως και οι συμμετοχές. Σίγουρα η πιο εντυπωσιακή είναι η συμμετοχή των Παυλίδη – Κυρλαγκίτση με λευκό Citroen DS3. Ξαναβλέπουμε όμως μετά από απουσία μηνών τους «Χριστόφορο» – Τηλιόπουλο με VW Golf II. Θέαμα και μάχη στο δευτερόλεπτο πρέπει να περιμένουμε και από τον ταχύτατο, όπως απέδειξε το 2010,  Παπανασταστασίου με το γνωστό Citroen Saxo VTS αλλά συνοδηγό φέτος τον  Αγγελή Ηλία. Ταχύτατα και τα αδέρφια Κωνσταντινίδη με την πανέμορφη Citroen ZX Kit Car Μια προσεκτική ματιά στον προσωρινό πίνακα συμμετοχών αρκεί για να δείτε πως ο συναγωνισμός πρόκειται να είναι έντονος και με πολύ θέαμα.  Όσο για τους λάτρεις του «παλιού» μηχανοκίνητου αθλητισμού, αυτοί θα αποζημιωθούν από τις συμμετοχές των ιστορικών αγωνιστικών όπως Lancia Integrale, Ford Sierra Cosworth, BMW 2002 Ti κτλ.   
Η επικοινωνία με την ΑΛΠ, για δήλωση συμμετοχής ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορεί να γίνει στα τηλέφωνα 2463 502087 και 6972 051167, με φαξ στο 2463502178 και τέλος με email στο alptolemaidas@hotmail.com.
Η Α.Λ.Π. ευχαριστεί τον Δήμο Πτολεμαΐδας, την αντιπροσωπεία Mercedes Benz «Κουρτίδης» και όλες τις επιχειρήσεις της πόλης για την πολύτιμη υποστήριξη στην διοργάνωση του αγώνα, καθώς επίσης  τους χορηγούς επικοινωνίας West Channel, Viva Fm 95.3, Ράδιο 94.5, Ράδιο Μελωδία 102.4, Sky FM 99.7, Εορδαϊκός Παλμός, R40 και το Ράδιο – TV Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε για την ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση του αγώνα.


ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ                                                                                      Τηλ :2463502087 -  fax2463502178                                                              alptolemaidas@hotmail.com - www.alp.gr

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ