Κυριακή 29 Μαΐου 2011


H ΑΒ, με αφορμή το Παγκόσμιο Έτος Εθελοντισμού (2011) θα διοργανώσει σε συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται δεκάδες δράσεις εθελοντισμού σε όλη την Ελλάδα οι οποίες θα λάβουν δράση την Κυριακή 29 Μαίου 2011. 
Στόχος των δράσεων αυτών είναι να δημιουργήσουμε δεσμούς με τις τοπικές κοινότητες, να αυξήσουμε το ομαδικό μας πνεύμα και να ενισχύσουμε την εταιρική μας κουλτούρα. 


Όλοι εμείς στην ΑΒ Βασιλόπουλος πιστεύουμε πως οι εταιρείες έχουν τη δύναμη και την ευθύνη να επιφέρουν θετικές και μόνιμες αλλαγές στον κόσμο και μακάρι να ακολουθήσουν το παράδειγμά μας και άλλες εταιρείες!
Το κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος στην Βέροια που βρείσκεται στην Νεα Περιφερειακή Οδό Βέροιας Θεσ/νικης, συμμετέχοντας στην πανελλαδική εθελοντική ενέργεια του Oμίλου στις 29/05/2011, αναλαμβάνει  πρόθυμα και με χαρά να προσφέρει την βοηθειά του στο σύλλογο Πρωτοβουλία για το παιδί.  
Περισσότεροι από 12 εθελοντές θα παραλάβουν τα παιδιά μαζί με δύο υπαλλήλους του συλλόγου και θα τα μεταφέρουν σε παιδότοπο της πόλης μας για ψυχαγωγία και διασκέδαση,επίσης θα προσφέρουν στο σύλλογο και προϊόντα πρώτης ανάγκης,(τρόφημα ,παιχνίδια ,σχολίκα). 

Με εκτίμηση
Η διευθυνση και το προσωπικό
της ΑΒ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ