Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011


Την εκτίμηση ότι θα «βγούμε πιο γρήγορα από την ύφεση, από τις προβλέψεις διάφορων κακόβουλων και μη προφητών», κάνει ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Μιχ. Χρυσοχοίδης, σε συνέντευξή του στη Real news αν και αναγνωρίζει ότι η ανάπτυξη ήταν σε δεύτερη μοίρα λόγω του κινδύνου χρεοκοπίας το 2010. 

«Φιλοδοξούμε το τελευταίο τρίμηνο του 2011 να πάρουμε την πολυπόθητη στροφή», λέει ο κ. Χρυσοχοίδης. Τονίζει πως τα περί αναδιάρθρωσης «είναι μια συζήτηση που δεν οδηγεί πουθενά», ενώ για την εκλογολογία σημειώνει ότι είναι «άνευ περιεχομένου» και προσθέτει «όσοι ονειρεύονται ή επιθυμούν εκλογές να προτείνουν εναλλακτικές πολιτικές και βιώσιμες λύσεις εδώ και τώρα». 



Αναφέρει ότι ο θεσμός των εξεταστικών επιτροπών πρέπει να αλλάξει, ενώ για τον έλεγχο των κομματικών ταμείων σημειώνει ότι «η ουσία είναι να σταματήσουμε το κυνήγι μαγισσών και να αλλάξουμε τους όρους , αλλιώς κινδυνεύουμε να ευτελίσουμε τον κοινοβουλευτισμό». Πάντως, σημειώνει ότι δεν πρέπει να είναι άλλοθι για ατιμωρησία, η «αποδεδειγμένη ανεπάρκεια των εξεταστικών».

Σε ότι αφορά το θέμα του ασύλου ο κ. Χρυσοχοίδης διαφωνεί με την κατάργησή του και υπογραμμίζει «αυτή είναι μια εκ του πονηρού «ιδεολογικοποίηση προς τη λάθος κατεύθυνση».

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ