Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Μ. Τρεμόπουλος: ‘‘Να γίνουμε οι πολίτες μέρος της λύσης,
 αυτό είναι το σύνθημα της χρονιάς’’
«Δεν θέλουμε εκλογές γιατί για μας είναι μια στιγμή στην εξέλιξη ενός κινήματος, μιας άλλης αντίληψης, ενός άλλου τρόπου ζωής αλλά αν υπάρξουν, προφανώς θα θελήσουμε να εκφρασθούμε μέσα στους πολιτικούς θεσμούς», είπε ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων και περιφερειακός σύμβουλος Μιχάλης Τρεμόπουλος κατά τη σημερινή κοπή της πίτας της Πολιτικής Κίνησης Θεσσαλονίκης του κόμματος. 
Ο Μ. Τρεμόπουλος τόνισε ότι χρειάζεται κοινωνική εγρήγορση και συμμετοχή και απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να γίνουν μέρος της λύσης, να δραστηριοποιηθούν ενεργά και να συμμετέχουν, γιατί όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε «η πολιτική είναι πολύ σοβαρό πράγμα για να το αφήσουμε στους πολιτικούς».
 Στη σημερινή κοπή πίτας της Πολιτικής Κίνησης Θεσσαλονίκης των Οικολόγων Πράσινων, παρευρέθησαν από το ΠΑΣΟΚ ο πρώην υπουργός και περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας Γιώργος Πασχαλίδης, ο Λάζαρος Αγγέλου μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του, οι εκπρόσωποι του ΣΥΝ Γιώργος Βερβέρης και Δημήτρης Δημητριάδης και της ΔΗΜ.ΑΡ. Θέμης Κουταλιανός, οι σύμβουλοι  και επικεφαλής των συνδυασμών που στήριξαν οι Οικολόγοι Πράσινοι στην Ανατολική Μακεδονία Θανάσης Μακρής και στη Θεσσαλονίκη Χρήστος Μάτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Θεσσαλονίκης Θανάσης Παπάς, Χρήστος Ελευθεριάδης και Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, Καλαμαριάς Μιχάλης Παναγιωτίδης, η πρώην έπαρχος Λαγκαδά Πόπη Καλαϊτζή, ο πρώην υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Τζιώλας, η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Ελεάννα Ιωαννίδου κ.α.
Το φλουρί έπεσε στη Νέτα Γαζίλα, η οποία θα συμμετάσχει στο επόμενο ενημερωτικό ταξίδι στην έδρα του Ευρωκοινοβουλίου, τις Βρυξέλλες.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ