Παρασκευή 23 Μαΐου 2008


Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ - ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
2008-2012


Αθήνα, 21 Μαΐου 2008

Κάνοντας πράξη την υπόσχεση της νέας διαφημιστικής της εκστρατείας «Ελλάδα Δίπλα Σου», η Τράπεζα Πειραιώς ανακοίνωσε, με ιδιαίτερη χαρά, την αναβάθμιση και επέκταση της μακρόχρονης και επιτυχημένης συνεργασίας της με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ).

Για τα επόμενα τέσσερα χρόνια η Τράπεζα Πειραιώς θα είναι ο Μέγας Χορηγός της Πρωταθλήτριας Ευρώπης, στηρίζοντας με όλες της τις δυνάμεις την Εθνική μας Ομάδα Ποδοσφαίρου τόσο κατά την υπεράσπιση του τίτλου της στο UEFA Euro 2008TM όσο και στις προκλήσεις των Προκριματικών του FIFA World Cup 2010 TM και του UEFA Euro 2012 TM.

Η αναβάθμιση και επέκταση της συνεργασίας με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αφενός επισφραγίζει την πολύ καλή σχέση της Τράπεζας Πειραιώς με την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου και την άκρως επιτυχημένη μέχρι σήμερα πορεία, και αφετέρου επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον και την ουσιαστική επένδυση της Τράπεζας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, σε προϊόντα και υπηρεσίες για τον Έλληνα φίλαθλο.

Σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ξενοδοχείο «King George Palace» έγινε η επίσημη ανακοίνωση της αναβάθμισης και συνέχισης της χορηγίας, παρουσία στελεχών της Τράπεζας Πειραιώς και εκπροσώπων της ΕΠΟ, του ομοσπονδιακού προπονητή κυρίου Ότο Ρεχάγκελ καθώς και παικτών της Εθνικής Ομάδας.

Εκ μέρους του Μεγάλου Χορηγού της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, ο Πρόεδρος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς κ. Μιχάλης Σάλλας τόνισε -μεταξύ άλλων- ότι η νέα χορηγική συμφωνία είναι πάνω απ’ όλα απόφαση καρδιάς. Όλοι εμείς στην Τράπεζα Πειραιώς μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα με την Εθνική Ομάδα. Πιστεύουμε ότι με σκληρή δουλειά και με κοινή δράση επιτυγχάνεται το μέγιστο αποτέλεσμα, όπως έγινε το 2004 στη Πορτογαλία. Όλοι ευχόμαστε στην Εθνική μας Ομάδα να έχει την ίδια επιτυχία σε λίγες μέρες και στο EURO 2008.

Η έναρξη της συνεργασίας Τράπεζας Πειραιώς και ΕΠΟ έγινε το 2004 ενώ μετά την αναβάθμιση και ανανέωση του συμβολαίου η Τράπεζα Πειραιώς θα είναι ο Μέγας Χορηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου μέχρι το 2012.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ