Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2007Η Τράπεζα Eurobank EFG, συνεχίζει και φέτος, το θεσμό του Προγράμματος «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» που εγκαινιάσθηκε πριν από πέντε χρόνια και τυγχάνει ευρείας αποδοχής από την ελληνική κοινωνία και ειδικότερα από την μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα.

Το Πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» ξεκίνησε το 2003 και πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, καλύπτει όλη την Ελλάδα και αφορά περισσότερους από 230.000 μαθητές και μαθήτριες της Γ’ Λυκείου.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος η Eurobank επιβραβεύει κάθε χρόνο τους αριστούχους αποφοίτους μαθητές με τον υψηλότερο βαθμό πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, σε κάθε ένα από τα 1.300 Λύκεια που λειτουργούν στην Ελλάδα, δημόσια ή ιδιωτικά, πρωινά ή νυκτερινά.

Η επιβράβευση του κάθε αριστούχου συνοδεύεται από το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ.

Το πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» αποτελεί μια από τις σημαντικότερες χορηγικές πρωτοβουλίες του Ομίλου της Eurobank, που έχει επιλέξει να υποστηρίζει ενεργά τους τομείς της Παιδείας, του Πολιτισμού, του Αθλητισμού και του Περιβάλλοντος.

Κύριος σκοπός του Προγράμματος «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» είναι η επιβράβευση της προσπάθειας των νέων ανθρώπων για την κατάκτηση της γνώσης και η αναγνώριση των ικανών και των άξιων που αποτελούν προοπτική και εγγύηση για το μέλλον.

Μέχρι το τέλος του 2007, θα πραγματοποιηθούν 31 συνολικά τελετές απονομής των βραβείων σε ισάριθμους Νομούς της χώρας, ενώ οι «πρώτοι των πρώτων» θα βραβευθούν σε ειδική εκδήλωση που διοργανώνεται στην Αθήνα, στις αρχές του νέου έτους.

Το φετινό πρόγραμμα εκδηλώσεων συνεχίζεται την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2007 με τους Νομούς Ημαθίας, Πιερίας, Πέλλας, Κιλκίς, Καστοριάς, Κοζάνης, Φλώρινας και Γρεβενών και τη βράβευση 73 αριστούχων μαθητών από τα σχολεία των Νομών.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Βέροιας, Παύλου Μελά και Μπιζανίου, στη Βέροια, στις 6.30 μμ.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ