Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2007




Το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», το πιο πρωτότυπο talent show της ελληνικής τηλεόρασης, ανανεώνει το ραντεβού του με το τηλεοπτικό κοινό και προετοιμάζεται, για να δεχθεί νέα ταλέντα από όλη την Ελλάδα.

Το show που κέρδισε πέρυσι την προτίμηση των τηλεθεατών σημειώνοντας ποσοστά τηλεθέασης που άγγιξαν το 70% στο κοινό 15-24 ετών, ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα αναζητώντας χαρισματικά άτομα που θα αποδείξουν για άλλη μια φορά ότι η Ελλάδα έχει ταλέντο!
Συνεργάτες της παραγωγής θα βρεθούν σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, για να ανακαλύψουν τα ιδιαίτερα ταλέντα των Ελλήνων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το talent show του ΑΝΤ1 καλωσορίζει κάθε είδους ταλέντο, χωρίς κανένα θεματικό ή ηλικιακό περιορισμό.
Κάθε άνθρωπος που αισθάνεται… καλλιτέχνης και έχει κάτι ιδιαίτερο να παρουσιάσει, μόνος ή με την παρέα του, μπορεί να συμμετάσχει στις auditions.
Φέτος θα πραγματοποιηθούν auditions όχι μόνο στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, αλλά και στις μεγάλες πόλεις της ηπειρωτικής και της νησιωτικής Ελλάδας.

Οι πρώτες προγραμματισμένες auditions θα πραγματοποιηθούν:

Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου στο Βόλο (μουσική σκηνή «Νυχτωδία», Δευτέρας Νοεμβρίου 98)
Tο Σάββατο 24 Νοεμβρίου και την Κυριακή 25 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη (νυχτερινό κέντρο «Astra Live», Θρίξου 6, περιοχή Σφαγίων)
Την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου στην Πάτρα
Το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου και την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στα Χανιά


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το «Ελλάδα έχεις ταλέντο»
στο τηλέφωνο 90 11 240 840 ή να στείλουν email στη διεύθυνση: info@elladaexeistalento.gr.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ